18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Pracownik miesiąca
petru23 • 2020-12-01, 20:41
A może szef roku, chuj wie. Zdecydujecie sami.
Brazylia. Manager spuszcza wpierdol pracownikowi. Na pewno nie bez winy
Da Silva Da Silvie zgotował ten los

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Budrys2000 2020-12-01, 20:46 8
Pewnie wyruchal mu babe
Zgłoś
igor256 2020-12-01, 20:51
A landryna w różowym podkoszulku stoi jak pizda
Zgłoś
lm65 2020-12-01, 20:57 4
Może być kilka powodów takiego zachowania: okradał sklep, ruchał żonę właściciela, albo nierówno postawił buteleczki.
Widać, że krzywo stoją
Zgłoś
C0C0JUMBO 2020-12-01, 20:58 9
Budrys2000 napisał/a:

Pewnie wyruchal mu babe

Gdyby suka nie dała to pies by nie wziął... Swoją drogą jak nisko trzeba upaść by iść do pierdla dla puszczalskiej dziwki? oczywiście nie znamy motywacji z filmu, ale pogadać można
Zgłoś
McQurwa 2020-12-01, 21:02 15
Dobrze że dopisałeś że to Brazylia, już kurwa myślałem że to żabka, zmyliły mnie te zielone koszulki
Zgłoś
RYHOO 2020-12-01, 21:12 1
Ile można powtarzać, że artykuły mają być równo ułożne ?
Zgłoś
wertuqq 2020-12-01, 23:31
Postawił piwo bezalkoholowe ma półce z normalnym i jakiś da Silva wylądował przez to na intensywnej terapii.
Zgłoś
Cezar87 2020-12-01, 23:59
C0C0JUMBO napisał/a:

Gdyby suka nie dała to pies by nie wziął... Swoją drogą jak nisko trzeba upaść by iść do pierdla dla puszczalskiej dziwki? oczywiście nie znamy motywacji z filmu, ale pogadać można

Jest takie cos jak honor. Puszczalska swoje dostanie ale ten ktory odważył sie puknac mezatke swoje konsekwencje musi poniesc.
Zgłoś
C0C0JUMBO 2020-12-02, 0:08 4
Cezar87 napisał/a:

Jest takie cos jak honor. Puszczalska swoje dostanie ale ten ktory odważył sie puknac mezatke swoje konsekwencje musi poniesc.

W dupe sobie wsadzisz ten honor jak przyjdzie Ci posiedzieć z rozjebaną dupą w celi... A suka będzie się puszczała dalej , tylko wtedy będzie już za późno
Zgłoś
plastic 2020-12-02, 3:34
C0C0JUMBO napisał/a:

Gdyby suka nie dała to pies by nie wziął...

no właśnie o to chodzi. on dodatkowo wyładowuje się za swoje hujowe decyzje. głównie po to bije się ludzi
Zgłoś
Wiewór 2020-12-02, 9:00
Znając Brazylię to pobity pewnie coś zajebał i wykazał się egoizmem i nie podzielił się z bijącym.
Zgłoś
hardowski 2020-12-02, 9:11
da silva, da silvie, da silvą
Zgłoś
janlew 2020-12-02, 10:55 1
Chodzi o dupę,
Albo kasę, by mieć dupę
Albo pracę, by mieć kasę, by mieć dupę.
...czyli jak zawsze chodzi o dupę
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2020-12-02, 10:55 1
Mam nadzieje, ze to interwencja poniewaz tylko 1 kasa czynna, 4 inne puste a kolejka na 20 osob...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem