Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa z tym psami !!. Jestem nad morzem i ja pierdole zjeżdżają się z tymi pchlarzmi ba nie którzy mają po trzy sztuki. Małe duże, wczoraj wjebala się damulka do restauracji z hartem afgańskim a to kurwa przecież wielkie jak krowa, jak zwróciłem uwagę żeby wyszła to się zaczął na mnie lincz słowny . Strach dzieciaka przestać obserwować na plaży bo nie wiesz kiedy jakiś zjeb zacznie krzyczeć " nie uciekaj dziecko on cię nie ugryzie". Co się odjebało w ludzkich głowach żeby obrońcę obejścia domowego brać na salony. Lewactwo ??.
Lewactwo i bambinizm. Celowe pranie mózgu od małego poprzez gadające zwierzaki w bajkach i nadawanie im cech ludzkich. Wszystko zmierza do depopulacji. Żeby ludzie mieli obrzydzenie do gatunku ludzkiego i zamiast dzieci woleli pieski. Później rosną takie zjeby którzy psa traktują lepiej niż dzieci, rozmawiają z nimi, filmiki kręca, ubierają i do dryzjerów chodzą. Pies powinien mieszkać w budzie i gospodarstwa pilnować.
Lewactwo i bambinizm. Celowe pranie mózgu od małego poprzez gadające zwierzaki w bajkach i nadawanie im cech ludzkich. Wszystko zmierza do depopulacji. Żeby ludzie mieli obrzydzenie do gatunku ludzkiego i zamiast dzieci woleli pieski. Później rosną takie zjeby którzy psa traktują lepiej niż dzieci, rozmawiają z nimi, filmiki kręca, ubierają i do dryzjerów chodzą. Pies powinien mieszkać w budzie i gospodarstwa pilnować.
Jeżeli masz przekonanie że pies to tylko w budzie to coś czuje że Twa kobita niezbyt często opuszcza kuchnie
sam nie oglądałeś w przeszłości reksia, misia uszatka czy pszczółki mai , tabalugi ?
Jeżeli masz przekonanie że pies to tylko w budzie to coś czuje że Twa kobita niezbyt często opuszcza kuchnie
sam nie oglądałeś w przeszłości reksia, misia uszatka czy pszczółki mai , tabalugi ?
Oglądałem i wiem że Reksio pilnował obejścia domu !!! Miał budę i ganiał kury po podwórku. Dziadek też miał psa i na łańcuchu popierdalał przez prawie całe. Czego nie rozumiesz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów