Tak się kończy pomaganie innym xd
A ty pederasto ze wschodu do nory wracaj
Nigdy nie zrozumiem pierdolca poniektórych na punkcie pchlarzy. To tylko pies.
A Ty tylko człowiekiem i prędzej bym psa uratował niż Ciebie.
A Ty tylko człowiekiem i prędzej bym psa uratował niż Ciebie.
i obyś wyszedł na tym jak kolega z filmiku tfu!
Wyrzygać się
Wysrac
Odlać
I zostawić wszystko co masz w kieszeniach
Ale to i tak bardziej pierdolniete niż space shot w Wiedniu
Syn mnie pyta czy pójdziemy na karuzele. Odmówiłem, z powodów bezpieczeństwa. Kurwy cygańskie trzeźwe są tylko gdy śpią.
"Synuś nie będę ryzykował Twojego życia dla chwili rozrywki, Tata ma w ulubionych taka strone, gdzie różne filmy z takich karuzel widział".
Stare to takie gówno konstrukcje, w dodatku obsługiwane przez najebanych brudasów. Wole wyrzucić kasę do kanału niż cygana opłacać.
Parę dni temu przyjechały do nas takie właśnie zjebane karuzele. Wiecie te kurwy alkoholiki cygańskie ze Słowacji.
Syn mnie pyta czy pójdziemy na karuzele. Odmówiłem, z powodów bezpieczeństwa. Kurwy cygańskie trzeźwe są tylko gdy śpią.
"Synuś nie będę ryzykował Twojego życia dla chwili rozrywki, Tata ma w ulubionych taka strone, gdzie różne filmy z takich karuzel widział".
Stare to takie gówno konstrukcje, w dodatku obsługiwane przez najebanych brudasów. Wole wyrzucić kasę do kanału niż cygana opłacać.
Nigdy nie zrozumiem pierdolca poniektórych na punkcie pchlarzy. To tylko pies.
Dokładnie jebane szczekające gówno.
Parę dni temu przyjechały do nas takie właśnie zjebane karuzele. Wiecie te kurwy alkoholiki cygańskie ze Słowacji.
Dokładnie jebane szczekające gówno.
Powiem tak, dokładnie wiem o kim mówisz. Te jebane młoty tak zwane, co jeżdżą po polsce, kiedyś jak miałem 14 lat to pomagałem im rozkładać sprzęt za parę darmowych żetonów na karuzele czy inne gówno, co roku przyjeżdżają a mija już dokładnie 20 lat od kiedy im pomagałem za dzieciaka. Jestem na 99% pewien, że ten sprzęt N I E przeszedł żadnych nowoczesnych testów BHP, Ba! Co ja mówię, jakie bhp... Oni używają DOKŁADNIE tego samego sprzętu, który pomagałem im składać pacholęciem będąc. Uwaga, uwaga, będę teraz Jackowskim - Jestem niemal przekonany, że w ciągu najbliższych pięciu lat dojdzie do głośnej tragedii, spowodowanej stanem technicznym ich sprzętu. O ile kurwy same sie nie wytłuką do tego czasu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów