📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Stary, pralka Ci spierdala!
Wszystko chuj.
czekałem aż to żelastwo wypierdoli w tego gościa ale się nie doczekałem
szkoda, że pralka albo jej kawałek nie wjebał się w jeden z pięknie zaparkowanych samochodów
Kurwa sobota wieczór a ja siedzę i gapię się na jakaś pralkę. ja jebie
Sądząc po przedmiotach w obejściu, to chłopaki zajmują się takimi testami profesjonalnie
Nie no kurwa harlemszejki robia juz z pralki.
Tutaj macie tru pralke \m/:
Meshuggah - Death metal drumming washing machine.
Tutaj macie tru pralke \m/:
Meshuggah - Death metal drumming washing machine.
Czekałem, aż to coś co wrzucił do środka wystrzeli z tego walnie w jeden z tych samochodów. ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów