📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
🔥
Zestaw darnowych zabawek
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gówno tam, ta pralka była w połowie rozebrana, brak obciążenia itp.
raz mi dała dziewczyna pranie zrobić to nawrzucałem ciuchów, włączyłem a przy wirowaniu mi k🤬a zaczeła po łazience sp🤬alać..do tej pory nie wiem jak to zrobiłem

Twardy sk🤬esyn, odpadło wszystko co mogło odpaść, ale jeszcze działał.

Cóż sa poświęcenie. Te pralki grają w filmach lepiej niż połowa aktorów w polskich serialach
A skoro każdy coś wrzuca, to ja także zapodam coś na temat

A skoro każdy coś wrzuca, to ja także zapodam coś na temat

Wlasnie sie przekonalem ile niepotrzebnych czesci znajduje sie w pralce. Polowa rozj🤬a, a ona dalej wiruje

"Jak dziecko z padaczką."
młodszy brat wie, że się z niego nabijasz?
młodszy brat wie, że się z niego nabijasz?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie