📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Gówno tam, ta pralka była w połowie rozebrana, brak obciążenia itp.
raz mi dała dziewczyna pranie zrobić to nawrzucałem ciuchów, włączyłem a przy wirowaniu mi kurwa zaczeła po łazience spierdalać..do tej pory nie wiem jak to zrobiłem
Twardy skurwesyn, odpadło wszystko co mogło odpaść, ale jeszcze działał.
Powinni użyć Calgonu bo coś bęben wyjebało
"Kto ma racje dzień wcześniej od innych ten przez dobę uchodzi za idiotę"
fast food is like prostitute, its? good but doesnt care about your healt or feelings
A skoro każdy coś wrzuca, to ja także zapodam coś na temat
A skoro każdy coś wrzuca, to ja także zapodam coś na temat
Pralka ma fazę
Let's do the harlem shake hahahah
Let's do the harlem shake hahahah
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
Wlasnie sie przekonalem ile niepotrzebnych czesci znajduje sie w pralce. Polowa rozjebana, a ona dalej wiruje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów