📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
🔥
Luj otrzeźwiacz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

a ja głupi rozbierałem pralke przez godzine a wystarczyło cegłe wp🤬lić

Mógł tak ten kawałek czegoś wylecieć z tego bębna i trafić w szybę auta z tyłu albo któremuś w łeb to by im się odechciało takich eksperymentów.
Osobiście wychodzę z założenia, że jeżeli coś działa (a w tym przypadku pralka była sprawna tylko mogła mieć drobne uszkodzenie np. jakiś wyciek) to najdzie się osoba, której na pewno to się przyda. Chociażby jakiś złomiarz miałby z tego kilka groszy oddając to na wagę. Niestety to hAmeryka a tam wszyscy mają miliony na kontach a drugie 2 miliony w kredytach...
Osobiście wychodzę z założenia, że jeżeli coś działa (a w tym przypadku pralka była sprawna tylko mogła mieć drobne uszkodzenie np. jakiś wyciek) to najdzie się osoba, której na pewno to się przyda. Chociażby jakiś złomiarz miałby z tego kilka groszy oddając to na wagę. Niestety to hAmeryka a tam wszyscy mają miliony na kontach a drugie 2 miliony w kredytach...

masterstcs napisał/a:
raz mi dała dziewczyna pranie zrobić to nawrzucałem ciuchów, włączyłem a przy wirowaniu mi k🤬a zaczeła po łazience sp🤬alać..do tej pory nie wiem jak to zrobiłem
![]()
to płochliwą dziewczynę masz, skoro sp🤬alała na Twój widok robiącego pranie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie