📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
a ja głupi rozbierałem pralke przez godzine a wystarczyło cegłe wpierdolić
Mógł tak ten kawałek czegoś wylecieć z tego bębna i trafić w szybę auta z tyłu albo któremuś w łeb to by im się odechciało takich eksperymentów.
Osobiście wychodzę z założenia, że jeżeli coś działa (a w tym przypadku pralka była sprawna tylko mogła mieć drobne uszkodzenie np. jakiś wyciek) to najdzie się osoba, której na pewno to się przyda. Chociażby jakiś złomiarz miałby z tego kilka groszy oddając to na wagę. Niestety to hAmeryka a tam wszyscy mają miliony na kontach a drugie 2 miliony w kredytach...
Osobiście wychodzę z założenia, że jeżeli coś działa (a w tym przypadku pralka była sprawna tylko mogła mieć drobne uszkodzenie np. jakiś wyciek) to najdzie się osoba, której na pewno to się przyda. Chociażby jakiś złomiarz miałby z tego kilka groszy oddając to na wagę. Niestety to hAmeryka a tam wszyscy mają miliony na kontach a drugie 2 miliony w kredytach...
W cipę! Zajebiście! A tyle "chińskich łapek" skręcało to ustrojstwo... . A jakiś koleszka rozkręcił to w ciągu 2 minut na moduły.
Moge godzinami oglądać te transformersy z zawiechą
to płochliwą dziewczynę masz, skoro spierdalała na Twój widok robiącego pranie
....zemsta za wszystkie pożarte skarpetki!
frek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów