📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Jak nigdy ale brawa dla murzyna
Co jak co ale bambo biegnąc za białym i tak musiał podciągać spodnie....
Ten kanał już chyba nie istnieje od 5 lat a film gościł w większości kompilacji....
Co jak co ale murzyny mają zajebistą solidarność. Koleś który posłał prankstera na ziemie nie szedł z kolegą ale i tak postanowił wypłacić lepe żartownisiowi. Chyba że to ustawione gówno to nieważne
Ten prakster chyba dostał w ryj za bycie białym w tej dzielni, bo bambus wyprowadził cios jeszcze przed samym prankiem
Widziałem kilka tych "śmiesznych" pranków w wykonaniu tego gościa. On ma chyba jakiś fetysz bycia bitym przez murzynów
Szmicer napisał/a:
Co jak co ale murzyny mają zajebistą solidarność. Koleś który posłał prankstera na ziemie nie szedł z kolegą ale i tak postanowił wypłacić lepe żartownisiowi. Chyba że to ustawione gówno to nieważne
Żaden murzyn nie przepuści okazji na pójście do więzienia.
Ciekawe czy te gangusy wiedzą skąd się wzięła moda na noszenie gaci na wierzchu. Mnie to osobiście bawiło kiedy widziałem takich skejcików na ulicy. Teraz już tego mniej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów