18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
Halman 2020-04-26, 11:33 1
Prank? prank, prank... a prank! ach te fajne lata 90te...
Zgłoś
Roman270297 2020-04-26, 12:31 1
Jak nigdy ale brawa dla murzyna
Zgłoś
CASSIUSmay 2020-04-26, 14:30 15
Co jak co ale bambo biegnąc za białym i tak musiał podciągać spodnie....
Zgłoś
maksymilian45 2020-04-26, 15:23
Ten kanał już chyba nie istnieje od 5 lat a film gościł w większości kompilacji....
Zgłoś
Pestk 2020-04-26, 15:27 2
Finały takich 'pranków' z chęcią oglądałbym na hardzie
Zgłoś
Szmicer 2020-04-26, 16:05 5
Co jak co ale murzyny mają zajebistą solidarność. Koleś który posłał prankstera na ziemie nie szedł z kolegą ale i tak postanowił wypłacić lepe żartownisiowi. Chyba że to ustawione gówno to nieważne
Zgłoś
T................y 2020-04-26, 17:40 2
Ten prakster chyba dostał w ryj za bycie białym w tej dzielni, bo bambus wyprowadził cios jeszcze przed samym prankiem
Zgłoś
głodujoncymarvin 2020-04-26, 18:37
Widziałem kilka tych "śmiesznych" pranków w wykonaniu tego gościa. On ma chyba jakiś fetysz bycia bitym przez murzynów
Zgłoś
Wiewór 2020-04-26, 20:27
Szmicer napisał/a:

Co jak co ale murzyny mają zajebistą solidarność. Koleś który posłał prankstera na ziemie nie szedł z kolegą ale i tak postanowił wypłacić lepe żartownisiowi. Chyba że to ustawione gówno to nieważne

Żaden murzyn nie przepuści okazji na pójście do więzienia.
Zgłoś
Praxis 2020-04-26, 22:11 3
Ciekawe czy te gangusy wiedzą skąd się wzięła moda na noszenie gaci na wierzchu. Mnie to osobiście bawiło kiedy widziałem takich skejcików na ulicy. Teraz już tego mniej
Zgłoś
kietlak 2020-04-27, 10:16
jeszcze ten plask jak w flimach az zajebalo prankiem co probuja prankowac az wyszedl prank
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem