Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
**niegroźne miałem na myśli coś takiego aby wywoływało śmiech/zdziwienie a nie strach/agresję. np wkurwiało mnie widząc tego kolesia co podskakiwał do ludzi przy bankomatach i rzucając się na nich krzyczał aby oddać mu pieniądze, albo ci debile biegający za ludźmi z siekierą czy piłą spalinową po nocy... jeszcze większy popierdol co udawał że się powiesił aby zacząć drzeć ryja kiedy ktoś podejdzie. Tylko czekać aż komuś strzelą nerwy i w szoku chwyci co popadnie i zapierdoli kolesi w łeb a potem trafi do pierdla za morderstwo...
Wcześniej była moda na pranki a teraz widzę modę na narzekanie, pisanie "pranki sranki" i wyzywanie autorów... kurwa ludzie ogarnijcie się! Jeśli ktoś robi sobie z ludzi jaja a te jego żarty są niegroźne** to po chuj się czepiać? Moim zdaniem koleś dobry żart wymyślił i całkiem nieźle mu to wyszło
**niegroźne miałem na myśli coś takiego aby wywoływało śmiech/zdziwienie a nie strach/agresję. np wkurwiało mnie widząc tego kolesia co podskakiwał do ludzi przy bankomatach i rzucając się na nich krzyczał aby oddać mu pieniądze, albo ci debile biegający za ludźmi z siekierą czy piłą spalinową po nocy... jeszcze większy popierdol co udawał że się powiesił aby zacząć drzeć ryja kiedy ktoś podejdzie. Tylko czekać aż komuś strzelą nerwy i w szoku chwyci co popadnie i zapierdoli kolesi w łeb a potem trafi do pierdla za morderstwo...
w piździe mam teraz kurwa warna od moderatorów.
ile można powtarzać? wypierdalać z tym gównem kurwa! z mojej strony kurwa bulwers nie jest spowodowany samym istnieniem pranków, bo fakt, są lepsze, oraz są gorsze, aczkolwiek kurwa w dupę jebana mać sadol to nie jest miejsce do ich umieszczania i to jest wkurwiające. sadistic coraz mniej przypomina to co było dawniej (dla troli - uczęszczałem na ten portal wcześniej niż założyłem konto). więc o to w tym chodzi. gdybym chciał oglądać pranki to bym wszedł na kwejka, 9gaga czy coś w tym stylu, kurwa mać. więc upewniając się w dostaniu warna ponawiam stanowcze i niepodważalne z mojej strony - wypierdalać!
(oraz kolejny raz nawołuję do zakazania w regulaminie wrzucania tego typu wstawek)
Ci wszyscy prankowcy to na ogół są pedały.
Akurat ten (Roman Atwood) ma fajną zgrabną dziewczynę, dwójkę dzieci i ogromną chatę Nie do pomyślenia jak można się ustawić życiowo nagrywając durne filmiki i sprzedając swoje gadżety w sieci, w cebulandzie nierealne
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów