Jak się widzi filmiki na których mężczyzna bije kobietę to od razu załącza się w prawdziwym mężczyźnie alarm aby ją obronić, a poniżej fragment filmu Vive La France w którym przedstawiona jest podobna sytuacja z nieco zabawnej perspektywy, polecam .
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Nawet mi się nie chce tego oglądać. Przecież wiadomo, że jak facet leje babę, to na musiała sobie zasłużyć.
ciekawe co na ten temat mają do powiedzenia polki które są w związkach z muzułmanami
heheheh no zajebiste
Widzę że amator w przycinaniu filmików,ale za odwagę piwo.
Marudzicie, a kolega od razu link do filmu wstawił co by nikt nie musiał szukać
Jak facet leje babę to znaczy,że sobie zasłużyła, a ty się synek nie wpierdalaj między papier a dupę,bo możesz wtedy bęcki zebrać od bitej i bijącego.
za język francuski to się powinno nogi z dupy wyrywać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów