18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Prawda o JP2
Swirussss • 2013-07-20, 12:17
Trochę prawdy o tym waszym nietykalnym JP2

Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go jebać niż usiłować zrozumieć.
Zgłoś
Swirussss 2013-07-20, 12:54 7
hujos napisał/a:

AbesM

Cytat z wiki.

Jesteś strasznym hipokrytą. Ten dokument (jeśli dobrze zrozumiałem) nakazywał zachowanie milczenia w sprawie pedofilii, zoofilii, homoseksualizmu wśród księży. Ale nie oznaczało to, że nie otrzymywał on kary. wytłumacz mi to

Karą zazwyczaj było przeniesienie w inne miejsce gdzie taki ksiądz nie był wcześniej znany

Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go jebać niż usiłować zrozumieć.
Zgłoś
~Blackhunter 2013-07-20, 13:01 84
... a ja zwyczajowo w takich sytuacjach zamieszczam stosowny gif

Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2013-07-20, 13:11 3
AbesM napisał/a:

rozumiem że wolisz żyć w zakłamaniu niż poznać niewygodną prawdę

Czytasz ty ze zrozumieniem?
Napisałem że chuj mnie to obchodzi.
Nie podoba ci się kościół? To do niego nie chodź i sprawa załatwiona.
Świat zmienisz tym obrazkiem?
Napij się wody może ci przejdzie.

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
Swirussss 2013-07-20, 13:13 24
SZAJBAAA napisał/a:

Czytasz ty ze zrozumieniem?
Napisałem że chuj mnie to obchodzi.
Nie podoba ci się kościół? To do niego nie chodź i sprawa załatwiona.
Świat zmienisz tym obrazkiem?
Napij się wody może ci przejdzie.

no właśnie, więc chuj cie obchodzi czy to prawda, wolisz żyć w zakłamaniu

Zgłoś
hujos 2013-07-20, 13:17 1
AbesM napisał/a:

A media wciąż kłamią. Kościół to zło.

- Podobno nosisz dwa miecze... jeden na ludzi, jeden na lewaków.

- Oba są na lewaków.
Zgłoś
hejcior 2013-07-20, 13:20 24
Dziwne jest to, że nikt nigdy nie wspomina ile Wojtyła zrobił dla okupowanej Polski, w jaki sposób pomagał Solidarności i narodowi polskiemu w czasach komuny. Jakim niesamowitym wydarzeniem była jego pierwsza wizyta w okupowanym kraju.
Nie jestem wierzący, ale skoro jojczycie o tym co zrobił źle, to radzę oglądnąć się ile dobrego ten człowiek robił równocześnie.

Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
Zgłoś
kur2005 2013-07-20, 13:21 7
Fakty z Polski:
sadistic.pl/ksiadz-pedofil-w-programie-sekielskiego-w-tvp-vt192451.htm
za pedofilie karą jest przeniesienie co nie znaczy, że każdy ksiądz to pedofil, bo są też normalni, ale takie gnidy powinno się tępić, nie tuszować.
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2013-07-20, 13:27 17
AbesM napisał/a:

Ja pierdolę ...
Pedofile są WSZĘDZIE!
W kościele, szkołach itd.
Żadna tajemnica że w kk się to zdarza i każdy to wie, więc kogo chcesz tu edukować?
Jest też wielu normalnych i dobrych w kk ale tego już nie się nie mówi co?
Do tego podajesz za przykład gościa który zrobił w chuj dobrego dla kraju i pomógł mu pozbyć się komunizmu.
A że coś tam tuszował?
No jak każdy szef próbował pewnie pracownika bronić jakoś.
Z resztą podaj mi FAKTY i DOWODY na to a nie jakieś obrazki znalezione na kwejkach i innych chuja wartych stronach z TVN i GW na czele.

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
Swirussss 2013-07-20, 13:29 1
SZAJBAAA napisał/a:

Ja pierdolę ...
Pedofile są WSZĘDZIE!
W kościele, szkołach itd.
Żadna tajemnica że w kk się to zdarza i każdy to wie, więc kogo chcesz tu edukować?
Jest też wielu normalnych i dobrych w kk ale tego już nie się nie mówi co?
Do tego podajesz za przykład gościa który zrobił w chuj dobrego dla kraju i pomógł mu pozbyć się komunizmu.
A że coś tam tuszował?
No jak każdy szef próbował pewnie pracownika bronić jakoś.
Z resztą podaj mi FAKTY i DOWODY na to a nie jakieś obrazki znalezione na kwejkach i innych chuja wartych stronach z TVN i GW na czele.

Crimen sollicitationis, już wspominałem wcześniej o tym dokumencie

Zgłoś
bart0$z 2013-07-20, 14:22 5
Kurwa typowy zadymiarz. Jak mi się wiara nie podoba, to olewam ją ciepłym moczem i daję prawo wolnego wyboru każdemu obywatelowi. Ale ty widzę wyznaczyłeś sobie znieważanie kościoła i jednego z najwybitniejszych i największych ludzi świata jako cel życiowy.

Tylko ostatnie tematy klerofobie:

i.sadistic.pl/pics/9f23cb8ad2fa.png
Zgłoś
Werewolv 2013-07-20, 15:06 2
W dupie byłeś i gówno widziałeś drogi autorze.
Zgłoś
Vazquez 2013-07-20, 15:09 12
Ja pierdole, czy on wjebał w temacie tekst w stylu "JPII jebał małe dzieci", wrzucił filmik "JPII tańczy" czy jakieś "When I'm Papysh", które jest dość modne u wykopowców? Nie, on wjebał tylko kilka faktów, prawdziwych lub nie, lecz na pewno niewygodnych, stąd ten wszechobecny ból dupy. Ogarnijcie się do kurwy nędzy, albo udowodnijcie, że te rzeczy z obrazka są wyssane z palca - wtedy zrozumiem, że macie prawo do ziania ogniem z odbytu.
Zgłoś
Dymekx 2013-07-20, 15:23 1
JPII przyczynił się w dużym stopniu do obalenia czerwonych (to nic, że chuja to dało bo zabrakło lustracji przy okrągłym stole), JPII zrobił wiele dla Polski, reszta mnie nie interesuje
Zgłoś
k................a 2013-07-20, 16:05 3
AbesM napisał/a:

Trochę prawdy o tym waszym nietykalnym JP2

Obrazek

Kolejny schizofrenik ? Jesteś kurwa całym narodem? Tyś milijon i cierpisz za miliony - Parafrazując klasyka.
Jako ateista mówię ci...wypierdalaj !
Zgłoś
BDrummer 2013-07-20, 16:12 1
bo faktem jest że prezerwatywa zablokuje epidemie HIV/AIDS kurwa poczytajcie, gumy to sobie możecie w dupe wsadzić pedały, prezerwatywa nie jest w stanie zablokować wirusa!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów