Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie nie jestem PISiorem. Ale trzeba być deblem, żeby nie widzieć, że to nie była zwykła katastrofa.
Nie byłem fanem większości polityków, którzy tam zginęli ale i tak miałem do nich szacunek jako ludzi. I przez ten szacunek myślę, że należy im się abyśmy dowiedli prawdy o ich śmierci bo oni sami już tego nie mogą zrobić.
Pozdrawiam rozumnych.
ale z dystansem kurwa, z dystansem
Szczerze to wkurwia mnie już to wasze naśmiewanie. Zginęło 96 obywateli naszego kraju w tym Prezydent a wy zamiast cieszyć się, że ktoś cały czas walczy o to, żeby ci ludzie mogli spoczywać w pokoju, żeby nasze dzieci czytały w podręcznikach do historii prawdę to wstawiacie jakieś gówna, które świadczą o tym jak wielkimi ignorantami jesteście. Gdyby zginął wam ktoś z rodziny to przykładowo wybralibyście życie z przekonaniem, że wpadł pod samochód ze swojej głupoty czy znaleźli gnoja który go zabił.
Nie byłem fanem większości polityków, którzy tam zginęli ale i tak miałem do nich szacunek jako ludzi. I przez ten szacunek myślę, że należy im się abyśmy dowiedli prawdy o ich śmierci bo oni sami już tego nie mogą zrobić.
Pozdrawiam rozumnych.
To jest Sadistic, tutaj można się śmiać ze wszystkiego. Nie podoba się to dobranoc.
Co ty gadasz kurwa jakiej prawdy....... polecieli i spadli tyle w temacie. Nie było żadnego zamachu czy ataku obcych. A że pchali się na siłę na uroczystości to już inna kwestia.
Sadistic sadisticiem ale jest jakaś granica dobrego smaku
nie ty ją wyznaczasz
Granica smaku była budowana przez tysiące lat po to aby właśnie odróżnić człowieka od zwierząt. Ja jej nie wyznaczam po prostu przedstawiam swoją subiektywną opinię na dany temat, która może skłoni kogoś do myślenia.
Granica smaku była budowana przez tysiące lat
dobra, koniec tematu, dalej nie czytam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów