📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ja pierdole wyjeb sie jak te piłki
zdrowoyebne napisał/a:
ja pierdole wyjeb sie jak te piłki
Samemu jej ciężko, zaproponuj pomoc jak jesteś taki kozak
Mój stary pyta o namiar na aktorkę
Co to kurwa jest?
Można wrzucić byle gówno, które powinno zostać ususzone, ale nie ma komu robić, moderatorzy się obijają, ale wcale się nie dziwie - robią za frajer tu.
trytodie napisał/a:
Można wrzucić byle gówno, które powinno zostać ususzone, ale nie ma komu robić, moderatorzy się obijają, ale wcale się nie dziwie - robią za frajer tu.
Chyba nie wiesz, że Flodzia wykupiła pakiet większościowy Sadistic.pl, obsadziła swoją radę nadzorczą i wszystkim trzęsie. W momencie gdy wrzuca gówno, wszystkim pękają dupy, a ona skupuje z rynku elektroniczne piwka po zaniżonej cenie. Dojdzie do tego, że gdy Hal uzbiera 3 mln. piwek, to będą one tyle warte, że kupi sobie za nie co najwyżej prytę.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów