18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:31
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:04
"Tyrania władz, terror, totalitaryzm co to?
Nasz rząd co poświęcenie przodków rzucił w błoto..."
Jeśli regulują wszystko, to zastanów się, czy juz niedługo nie będą chcieli regulować Ciebie i Twojego życia?

Prezentacja o Unii Europejskiej autorstwa uczniów jednego z wrocławskich liceów na "Dzień Europejski"
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PękniętySłoik 2011-07-19, 15:23 1
Z wielkim zaciekawieniem włączyłem filmik ale gdy usłyszałem podkład muzyczny natychmiast wyłączyłem.
Stąd mój apel - Nie wsadzajcie do każdego jebanego filmiku utworu pt. "Requiem For a Dream" bo zamiast dodawać dramatyzmu poprostu wkurwia -.-

Dziękuje dobranoc Żanetkaleta
Zgłoś
daymaker 2011-07-19, 15:28 16
Nie wiem dlaczego, ale po obejrzeniu tego zagłosuję na JKM - a chuj co mi szkodzi...
Zgłoś
Exoone 2011-07-19, 15:36
usłyszałem muzykę i odechciało się oglądać, no kurwa ileż można!
Zgłoś
dwakilo 2011-07-19, 15:44 9
Kolejny filmik "z dupy" i jeszcze oczywiście muzyka z "requiem of a dream". Jest to "dzieło" licealistów? A chuj im w dupę i na imię! Kurwa ludzie, zawsze jest tak, że nie wszyscy są zadowoleni. Powiedzcie jeszcze matce Staszka Pyjasa i ks. Popiełuszki, że za komuny było lepiej... Ekhh
Zgłoś
D4ron 2011-07-19, 16:06
Obejrzałem do końca,
ostatni slajd przemawia do mnie najbardziej --> źródło "internet i głowa"
Zgłoś
meszamorum 2011-07-19, 16:19
Jedna z niewielu opinii nt. Traktatu, która nie mija się z prawdą.
Zgłoś
1................8 2011-07-19, 16:24
KORWIN MIKKE to taki sam populista jak Kaczka czy tusk.Ten"prawicowiec" jest na usługach bankierów i wielkich korporacji
Zgłoś
isotop 2011-07-19, 17:01 8
12:53 - "Dzieci, pod przymusem, od najmłodszych lat edukacji uczone są hymnu i flagi Unii Europejskiej, a także poddawane propagandzie pro-unijnej". No straszna sprawa. Ciekawe, że nikomu nie przeszkadza przymus religii katolickiej w polskich szkołach, pranie mózgu od najmłodszych lat, uczenie modlitw i temu podobnych stękań. Z jednego gówna w drugie, jak my uwielbiamy skrajności...
Zgłoś
rixspi 2011-07-19, 17:33 2
isotop napisał/a:

12:53 - "Dzieci, pod przymusem, od najmłodszych lat edukacji uczone są hymnu i flagi Unii Europejskiej, a także poddawane propagandzie pro-unijnej". No straszna sprawa. Ciekawe, że nikomu nie przeszkadza przymus religii katolickiej w polskich szkołach, pranie mózgu od najmłodszych lat, uczenie modlitw i temu podobnych stękań. Z jednego gówna w drugie, jak my uwielbiamy skrajności...

Nie no kurwa jak można coś takiego napisać? Pomijając fakt, że człowiek od urodzenia jest faszerowany na siłę różnym syfem to wpajanie od dziecka, że unia jest dobra jest kompletnie chujową sprawą. O tym co jest fajne a co nie człowiek powinien zdecydować sam, wyrabiając sobie opinie na faktach, tych pozytywnych jak i negatywnych a nie na propagandzie.

Co do katolicyzmu. Nie chodziłem na religię i nie wyznaję tej wiary, szkołę natomiast ukończyłem. Czy teraz nie można dostać pozwolenia od rodzica (opiekuna), które to pozwalałoby dziecku w czasie trwania lekcji religii siedzieć w innej sali lub chodzić na lekcję etyki ( też chore, ale podobnież lepsze ).?

Co do prezentacji, to zrobiona w sposób nudny. Treść całkiem interesująca, ale za requiem dla snu x2 piwa być nie może.
Zgłoś
Roque 2011-07-19, 17:38 7
Zanim wstąpiliśmy do UE propaganda pro-brukselska uświadamiała nam jaka to ta Unia jest dobra i ile może nam przynieść korzyści. Jako przykłady wskazywano nam takie biedne kraje jak Irlandia, Hiszpania, Grecja, Portugalia, które to dzięki Unii tak wielce się rozwinęły, wzbogaciły... A teraz co się dzieje z tymi krajami?! Państwa bankruty! Nie oszukujmy się, Polskę czeka to samo ;/ A co do Korwina... Jestem za tym, żeby dać mu szanse. Ta banda patałachów (tj. SLD, PO, PiS, PSL i inni) rządzi 20 lat naszym krajem i z roku na rok żyje się coraz gorzej, ciągle te same ryje w tym sejmie, zmieniają non-stop poglądy i przenoszą się to z jednej partii do drugiej i z powrotem - byle tylko móc kraść.
Zgłoś
shadowflame 2011-07-19, 17:42 2
kudlaty1125 napisał/a:

@Magik2501 o ile mi wiadomo, zanim polska weszła do unii to wiała bezrobociem i brakiem perspektyw, gdy polska weszła do unii bardzo dużo osób pojechało za pracą na zachód, przez co zmniejszyło się bezrobocie i poprawiły standardy życia (wiele osób dużo zarobiło za granicą, a potem wróciło, plus możliwość tańszego ściągania aut i innego badziewia z zachodu. w polsce też stawki nieznacznie wzrosły, oraz zmniejszyła liczba bezrobotnych, z uwagi na wyjazdy za granicę).

Ja pier*ole co z tego jak pracując za granicą zarabia na Tobie inne państwo a nasze stoi. Pojedziesz zarobisz i niedlugo nie bedzie Ci sie tu nawet oplacalo wracac bo chleb bedzie po 10 zl a fajki po 25.
Poza tym jak tak dalej pojdzie z ta integracja ludzi to arabusy powysadzaja nam wszystkie centra handlowe i dworce

1488 napisał/a:

KORWIN MIKKE to taki sam populista jak Kaczka czy tusk.Ten"prawicowiec" jest na usługach bankierów i wielkich korporacji

Czytales chociaz jego poglady polityczne? Jezeli jest na uslugach bankierow i firm polskich to kasa nam do dupeuropy przynajmniej nie ucieknie. Poza tym pierwszy lepszy przyklad jego pogladow to prywatyzacja szpitali. Teraz siedza takie stare baby ginekolog kur*wa wielka a kolezance 3 miesiaca ciazy nie wykryla... Ale jej nie usuniesz bo na panstwowce siedzi. Przy normalnej konkurencji u prywaciarza by na pysk wyleciala. To samo urzednicy i policja...
Zgłoś
lapps 2011-07-19, 17:45 1
@kudlaty1125

czyli podsumowujac: dobrze ze polska dolaczyla do unii bo teraz latwiej stad spierdolic i bardziej sie oplaca kupowac zagraniczna auta. no to dla polski rzeczywiscie zajebiscie az warto bylo pozwolic belgom i innym dyktowac nam prawo:E
Zgłoś
Mockba 2011-07-19, 17:58 1
za umieszczanie tego podkladu do pseudo propagandowych filmikow powinni od razu dawac zloty strzal.

swoja droga to chyba na wos w gimnazjum a nie 'dzien europeistyki'

podsumowujac w polowie wylaczylem, a UE nas dyma i dymac bedzie
Zgłoś
nanab 2011-07-19, 18:36 15
1.Że ludzie wyjeżdżają to dobrze? Że wszyscy młodzi i wykształceni wyjeżdżają pracować na jakieś obce państwa a zostaje tylko starzejące się społeczeństwo, które nic nie daje do budżetu a tylko zabiera(emerytury renty)-najprostsza droga do bankructwa.

2.Przed unią było bezrobocie i brak perspektyw? A co jest dzisiaj? bezrobocie 2004=~18%, bezrobocie 2010=~15% - taaak, ogromna zmiana!
3.Inflacja?
2005 0,7%
2006 1,4%
2007 4,0%
2008 3,3%
2009 3,5%
2010 2,6%
Jak widać zajebiście dobra! Byle do góry!
Kto pamięta ile kosztował litr benzyny albo bochenek chleba przed wstąpieniem do IV rzeszy? U mnie to było ok. 2zł benzyna i 80gr chleb. Teraz oczywiście >5zł i 2zł. Nie pamiętam dokładnie, ale też papierosy kosztowały koło 2 albo 3zł/paczkę.
3.Można sprowadzać coś zza granicy? To lepiej? Dzięki temu bankrutują polskie firmy, tonąc w morzu taniego syfu zza granicy. Dajemy zarabiać innym sami bankrutujemy-zajebista koncepcja.
4.Osobiście wolę żeby okradali nas nasi złodzieje niż nasi złodzieje + eurozłodzieje. Czym mniej świń przy korycie tym mniej wpierdolą i tym więcej może zostać dla ludzi.

Jebać eurocweli! Stop IV Rzeszy
Zgłoś
k................2 2011-07-19, 19:13
Gimbusy powinny skupic sie na panu tadeuszu . Aby wypowiadac sie na temat uni europesjkiej nalezy najpierw chwile pozyc i sprobowac zarobic na siebie . Za pieniadze mamy i taty to ja tez bym sie lubil powymadrzac .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem