18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
🔥 Chłopięce zabawy - teraz popularne
"Tyrania władz, terror, totalitaryzm co to?
Nasz rząd co poświęcenie przodków rzucił w błoto..."
Jeśli regulują wszystko, to zastanów się, czy juz niedługo nie będą chcieli regulować Ciebie i Twojego życia?

Prezentacja o Unii Europejskiej autorstwa uczniów jednego z wrocławskich liceów na "Dzień Europejski"
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Everizon 2011-07-19, 12:25 15
Nic dodać nic ująć normalnie.
Choć nie zgadzam się z niektórymi tezami postawionymi w opracowaniu to jestem za jak największą ilością takich publikacji dlatego że zmuszają do samodzielnego przemyślenia paru spraw.
Zgłoś
Mr.Drwalu 2011-07-19, 12:43 10
Ja pierdolę!
14 min bełkot można było by scalić w 3 minutowy filmik.
Więcej czasu straciłem nie na czytanie wypocin lecz na czekanie na kolejne zdjęcie.

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
donwasyle 2011-07-19, 12:55 1
PyskatySkurwielu wiesz ty kurwa kiedy minęło 6 lat odkąd Polska jest w UE?
i kiedy to kurwa ten film zrobiono?
stare kotlety się rzuca psom a nie wpierdala po raz n-ty na sadola
Zgłoś
~tip.top 2011-07-19, 13:11 21
czy tylko mnie wkurwia to chujowe windowsowe kółko na środku filmiku
Zgłoś
_................_ 2011-07-19, 13:14 3
1. czego się spodziewaliście, że politycy którzy kradną i dbają o swoje interesy, nagle się zmienią, gdy pójdą władać europą? przecież to ci sami idioci, niczym się nie różnią (no może ci dobrze obiecywali, w przeciwieństwie do tych którym się nie udało i teraz płaczą o złej unii)
2. może i nie byłem nigdy miłośnikiem UE, ale gdy nie wejście polski do unii to dalej żyli byśmy w biedzie i syfie, to jest największy plus unii że znacznie zmniejszyła bezrobocie.
3. o ile pierwsza połowa filmiku trzyma się kupy, to od momentu pojawienia się idola "inteligentów" czyli corvin najki, od filmiku zaczyna walić propagandą. straszenie gejami, aborcją, utratą kultury (bardziej się do tego przyczynia internet i telewizja, dziś coraz bardziej rozmywają się różnice) i innymi "strasznymi" rzeczami
Zgłoś
PyskatySkurwiel 2011-07-19, 13:16 3
donwasylu- o ile mi wiadomo Polska przystąpiła do ue w 2004 roku wiec sześć lat członkostwa minęło rok temu co jest wyraźnie napisane pod filmikiem. Po raz enty? Jakiś link na potwierdzenie słów?
Zgłoś
Magik2501 2011-07-19, 13:55 13
@kudlaty1125
"gdy nie wejście polski do unii to dalej żyli byśmy w biedzie i syfie" Unia coś poprawiła? Nic. Tyle tylko, że Grecja zbankrutowała. Następna jest Hiszpania. Dawno temu przewidywał to pewien ekonomista, ale Unia go ośmieszała, bo był eurosceptykiem (więc na pewno oszolomem i faszystą!)

I póki co jesteśmy z kasą do tyłu od wejścia do Unii.
A co do dopłat to działa to tak: Unia daje wójtowi powiedzmy 10 milionów jak sam dołoży 30. Wójt nie ma takiej kasy, ale szkoda stracić tę dyszkę więc się zadłuża. To co miało powstać to powstało z tą różnicą, że mamy teraz ogromne zadłużenie.

Szkoda, że taka ciemnota dalej w narodzie i łyka wszystko co mu Marcin Prokop z uśmiechniętym hipopotamem powiedzą.
Zgłoś
donwasyle 2011-07-19, 14:20
@PatrykSkurwiel

gdyby tak chujowo nie tagowali to bym ci znalazł
Zgłoś
_................_ 2011-07-19, 14:32
@Magik2501 o ile mi wiadomo, zanim polska weszła do unii to wiała bezrobociem i brakiem perspektyw, gdy polska weszła do unii bardzo dużo osób pojechało za pracą na zachód, przez co zmniejszyło się bezrobocie i poprawiły standardy życia (wiele osób dużo zarobiło za granicą, a potem wróciło, plus możliwość tańszego ściągania aut i innego badziewia z zachodu. w polsce też stawki nieznacznie wzrosły, oraz zmniejszyła liczba bezrobotnych, z uwagi na wyjazdy za granicę).
Zgłoś
robson101 2011-07-19, 14:41 5
jak komus nie pasuje unia to niech jedzie na wschod tam uwolni sie od terroru i bedzie żył w dostatku, polecam bialorus jako stolice demokracji ...
Zgłoś
Halibut 2011-07-19, 14:41 4
kudlaty1125 napisał/a:

@Magik2501 o ile mi wiadomo, zanim polska weszła do unii to wiała bezrobociem i brakiem perspektyw, gdy polska weszła do unii bardzo dużo osób pojechało za pracą na zachód, przez co zmniejszyło się bezrobocie i poprawiły standardy życia (wiele osób dużo zarobiło za granicą, a potem wróciło, plus możliwość tańszego ściągania aut i innego badziewia z zachodu. w polsce też stawki nieznacznie wzrosły, oraz zmniejszyła liczba bezrobotnych, z uwagi na wyjazdy za granicę).

To co piszesz jest bez sensu ale dobra. Co ma wspolnego to, ze duzo osob wyjechalo za granice z unia? co ma mozliosc tanszego sprowadzania auto z unia? Co to kurwa wszystko ma wspolnego z unia??
Zgłoś
ZeD 2011-07-19, 15:03 2
zobaczyłem tytuł, zobaczyłem opis, włączyłem filmik - tak, nie myliłem się - był requiem
Zgłoś
Gszysztow 2011-07-19, 15:10 12
Kurwa, pewnie to wszystko jest prawdą ale jest jedna ważna rzecz: Dopóki ludzie żyją dobrze, nie będą robili rozruchów w walce o ideę. Myślisz, że ilu przeciętnie żyjących ludzi pójdzie z siekierami i widłami na Brukselę? Po chuj? Za 100% suwerenność ich państwa? A chuj z flagą i hymnem! Jest co jeść, jest co pić, problemów mało, globalna wioska dotarła wszędzie więc po co mam psuć swój świat. Za paru dziadków, którzy kiedyś tam zginęli za orła/za wodza/za rasę? Ich już nie ma a ja żyję całkiem nieźle. Z resztą Unia tak znowu nie wchodzi mi w drogę. Koniec ironicznej części.

Musimy pamiętać, że GIGANTYCZNE strajki w drugiej połowie XX wieku w Polsce były organizowane za Wolność, ale także za chleb! I tak jest wszędzie, na prawdę trudno będzie obalić jakiś tam panujący porządek tylko dlatego, że zmienia nam historię czy ideały (owszem, są ludzie, którzy nigdy się na to nie zgodzą, ale jest ich niewiele) . Dopoki głód czy chłód nie wejdzie do dupy to nikt się nie ruszy, tak jest bezpieczniej i wygodniej.
Zgłoś
_................_ 2011-07-19, 15:22
@Halibut co to ma wspólnego z unią? może kurwa to że jeśli polska by do niej nie weszła możliwość wyjazdu za granicę w poszukiwaniu pracy była by bardzo chujowa, myślisz że czemu wcześniej mało kto jeździł za granicę do roboty. sprowadzane auta były bardzo drogie, więc po ulicy jeździły głównie maluchy polonezy i duże fiaty.
*mnie osobiście pierdoli kto mnie okrada, bruksela, czy warszawa, to i to złodzieje,
*mam nadzieje że nie zacznie się pod tym filmikiem kolejna nie kończąca się dyskusja o polityce
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem