18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:31
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:59
"Tyrania władz, terror, totalitaryzm co to?
Nasz rząd co poświęcenie przodków rzucił w błoto..."
Jeśli regulują wszystko, to zastanów się, czy juz niedługo nie będą chcieli regulować Ciebie i Twojego życia?

Prezentacja o Unii Europejskiej autorstwa uczniów jednego z wrocławskich liceów na "Dzień Europejski"
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bsadek93 2011-07-19, 20:33 3
Specjalnie sie zalogowalem zeby dac piwo

@UP Po 1 skad wiesz ze to gimboy a po 2 "Lepsza jest wolnosc każda niż klatka w szmaragdach"
Zgłoś
PyskatySkurwiel 2011-07-19, 20:46 3
Kasia12-nazywasz mnie "gimbusem", a sam piszesz nazwę własną z małej litery. I nie mów, że ja też, bo był to zabieg celowy. Poza tym masz problemy ze składnią i nie znasz podstawowych zasad gramatyki. No i oczywiście najważniejsze nie potrafisz określić swojej tożsamości seksualnej, a mianowicie masz nik "Kasia", a wypowiadasz sie o sobie w rodzaju męskim. Jesteś impotentem albo homosiem?

Do wszystkich którym nie pasuje muzyka: nie macie pokrętła regulującego głośność?
Zgłoś
Miranda 2011-07-19, 21:17
Też mi wielka afera. Od najdawniejszych czasów ludzkość, pojedyncze jednostki, grupy jednostek, dążyły do tego, aby stworzyć "idealny" świat, w którym wszyscy myślą tak samo, mówią tak samo i jest pięknie. Jedno gigantyczne państwo i wszystkie kultury wymieszane / przysposobione do tej jednej prawdziwej. Przykłady: Imperium Romanum, Macedonia, Mongolia i wiele innych, nie wspominając o idei wspólnej chrześcijańsko-łacińskiej Europy średniowiecza. Z takich świeższych podbojów to macie np. Hitlera i jego aryjski naród.

Problem jednak był od zawsze taki, że nikt nie lubi jak coś mu się siłą narzuca. A UE taka głupia nie jest. Wciska się ludziom kit, że razem w kupie będzie lepiej i daje się złudzenie tego, że pojedyncza jednostka ma na coś wpływ i że sama decyduje.

IMHO jeżeli kiedykolwiek ma powstać superpaństwo to UE jest na najlepszej drodze do tego.
Woda drąży skałę. I tyle w temacie.
Zgłoś
meszamorum 2011-07-19, 21:24 1
isotop napisał/a:

12:53 - "Dzieci, pod przymusem, od najmłodszych lat edukacji uczone są hymnu i flagi Unii Europejskiej, a także poddawane propagandzie pro-unijnej". No straszna sprawa. Ciekawe, że nikomu nie przeszkadza przymus religii katolickiej w polskich szkołach, pranie mózgu od najmłodszych lat, uczenie modlitw i temu podobnych stękań. Z jednego gówna w drugie, jak my uwielbiamy skrajności...

Jaki przymus? Bo widac ja chodzilem do innych szkol: w gimnazjum ksieza jedyne czego wymagali na religii, to siedzenia cicho: zatem gralismy na okraglo w karty; natomiast w liceum sam napisalem, ze uczeszczanie na lekcje religii jest niezgodne z moim swiatopogladem (bedac niepelnoletnim) i nikt nie mial pretensji, ze na religie z 35-osobowej klasy uczeszczaly ledwie 3-4. Za dużo bzdurnych lewackich pisemek czytałeś.
Zgłoś
KasHer 2011-07-19, 21:39
Jak naciskałem na play miałem tylko jedno marzenie - niech nie będzie w nim muzyki z Requiem dla snu...
Zgłoś
pakicito 2011-07-19, 22:36 4
moze z 2% uzytkownikow saddola otworzy oczy bo ma iq powyzej 80, a reszta jak widac w wiekszosci komentarzy niestety
Zgłoś
Krzysztof 2011-07-19, 23:18 2
Parę spraw:
1. W Hiszpanii trwa wewnętrzna rozmowa na temat walk byków, podobno w Katalonii już zostały zabronione. (Nikt im tego nie narzucił sami to przegłosowali) W całej Hiszpanii wrzy, ludność jest bardzo podzielona o tą sprawę.

2. Nie wiem czy widzicie tą tendencję, że w regionach rozwiniętych, gdzie ludzie są bardziej przyzwyczajeni do odmienności, panuje większa tolerancja.
Może to jednak jest ewolucja kulturowa, a nie jak twierdzi część osób "śmierć".
Jeśli chodzi o sprawę adopcji dzieci przez tak zwanych homosiów, to znaczna większość jest temu przeciwna i nie wygląda by miało się to kiedykolwiek zmienić. Używane jest to głównie przez przeciwników "homo" do straszenia opinii publicznej.
W niektórych krajach funkcjonują związki partnerskie tej samej płci. Ułatwia to wiele spraw.
A jak chcą zabrać sobie ślub przed bogiem, to wybiorą sobie takiego, który na to pozwala.

3. "Zbyt łagodne prawo karne i brak możliwości przywrócenia kary śmierci dla morderców"
Liczba zwolenników kary śmierci na całym świecie ciągle spada, jak zacznie rosnąć i przekroczy 50% to pewnie w magiczny sposób możliwość przywrócenia kary śmierci się pojawi! Puff.
Swoją drogą nie wiem na czym polega to "Zbyt łagodne prawo karne" Ludzie chyba nawet nie starają wyobrazić sobie co to może być rok z 5kolesiami w celi 2x2. (Nie wspominając o 25latach ).

Wiem, że dyskusja jest bezcelowa, jednak choć raz trzeba zabrać głos
Z góry mówię, że nie miałem na zamiarze kogoś obrazić itp. itd.
Zgłoś
cristos 2011-07-20, 0:36
musiał bym być chyba naćpany żeby to do końca oglądać... po 30 sek zrobiłem OFF...
nie szkoda wam czasu takie gówna oglądać?
Zgłoś
Machol 2011-07-20, 1:43 1
Temat ciekawy, kiepska retoryka, oprawa grająca na emocjach. Kciuk w dół.
Zgłoś
kuroi47 2011-07-20, 4:09 1
Kurwa ludzie, tak ciężko pomyśleć nad tym co jest na filmiku??? Jebać to, że znowu Requiem, jak się wyciszy też da radę obejrzeć, bo warto, może nie wszystko jest dokładnie przedstawione, ale po obejrzeniu normalny i inteligentny człowiek (swoją drogą szkoda, że obecnie normalny nie oznacza inteligentny) pomyśli dokładnie nad tym wszystkim. Wiem, że debile będę znowu komentować muzykę i nie obejrzą do końca, bo wierzą, że wiedzą lepiej co jakim jest, niestety takich ludzi pełno i mają takie same prawa jak reszta, a potem się dziwią, że pojebane państwo, kto uważa się za inteligentnego niech lepiej obejrzy całość, pomyśli przez 10 minut i się wypowie, szczególnie zachęcam @kudlaty1125.
Zgłoś
Everizon 2011-07-20, 10:05
kuroi47 napisał/a:

(swoją drogą szkoda, że obecnie normalny nie oznacza inteligentny)

A kiedy to niby "normalny" było synonimem "inteligentny" ?
Nie ma takiego momentu w całej znanej historii ludzkości. Zapewniam Cię
Zgłoś
Taboretto 2011-07-20, 16:17 2
Heh w tym roku moje pierwsze wybory i na pewno żadna z tych gównianych partii nie dostanie ode mnie głosu...
Zgłoś
Karenz88 2011-07-20, 23:19 3
Tyle w temacie
Zgłoś
tomit 2011-07-22, 1:41 2
Film ten posiada w sobie całą masę błędów merytorycznych. Jest zwykłą próbą manipulowania niby oświeconym ludem internetu. Z jednej strony pokazuje że tvn czy g wyborcza nami manipuluje, ludzie oglądający uważają się za tych którzy tej manipulacji się nie poddają, a właśnie oglądając ten filmik są poddawani temu samemu.
Studiuje kierunek który może i ch*j mi da w życiu, ale akurat o UE z prawnego punktu widzenia wiem dzięki nim trochę. Podawane fragmenty artykułów Traktatu Lizbońskiego, a nawet Konstytucji RP, są tylko wycinkami, w których brakuje kolejnych podpunktów wyjaśniających wiele spraw.
Choć głupi przykład art. 55 K RP w którym była mowa o ekstradycji. Ktokolwiek z oglądających filmik zajrzał do tego artykułu? Sam zacytowany punkt został obcięty o końcówkę, nie wspominając o kolejnych punktach wyjaśniających w jakich przypadkach obywatel RP może być ekstradowany.

A to tylko pierwszy i najłatwiejszy przykład manipulacji autora filmu. Sam nie jestem jakimś fanatykiem UE, ale również nie zaliczam się do jej wrogów. Najnormalniej w świecie nie znoszę taniej propagandy, która poleciała w tym filmie.

Nie dajcie się otumanić w żadną stronę, ani przez rządy, ani przez tego typu pseudo otrzeźwione umysły!
Zgłoś
Hunter562 2011-07-25, 14:00 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem