📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Grzesio zawsze na propsie
Szczęść Boże i do przodu, to moje hasło, dobre, nie?
Tak serio? Facet ma łeb na karku i zna historię jak mało kto. Wielki szacunek dla Pana Brauna.
Szczęść Boże i do przodu, to moje hasło, dobre, nie?
Tak serio? Facet ma łeb na karku i zna historię jak mało kto. Wielki szacunek dla Pana Brauna.
"Trafne spostrzeżenie Grzegorza Brauna"
oh ty figlarzu i śmieszku nasz. W sucharach rozbawisz nie jednego
oh ty figlarzu i śmieszku nasz. W sucharach rozbawisz nie jednego
4 minuty wytrzymałem tego pierdolenia...
A idioci nadal będą tego zakłamanego populistę propsować.
Jakoś w październiku 2015 miałem okazję spotkać gościa na weselu, na którym w/w był świadkiem!
Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby pan młody nie był żydem!
Pytam więc, na chuj to pierdolenie o kondominium itepe itede...
A chuj. Sam sobie odpowiem.
Maska taka sama jak u krula korwina, pierdolenie wszędzie, gdzie się da o swoich kontrowersyjnych poglądach, nie dla wyniku wyborczego, ooo nieeee...
Hajs się zgadza dlatego, że rozpoznawalne nazwisko jest często zapraszane na różne wykłady i prelekcje, korwinowi udało się nawet załapać do PE, bo naobiecywał młodocianym idiotom legalizację i inne nierealne rzeczy, jakby problemem było kupić ganje w jakiejkolwiek bramie.
Tak samo z kukizem, powiedział kiedykolwiek coś mądrego, odkąd jest w sejmie? Liże tylko wora PIS licząc, że mu coś skapnie.
Prawda jest taka, że ci mali i kontrowersyjni niczym się od wielkiej czwórcy w sejmnie nie różnią, mają tylko inny target.
Im prędzej ciemna masa to zrozumie, tym spokojniej będzie spać.
A idioci nadal będą tego zakłamanego populistę propsować.
Jakoś w październiku 2015 miałem okazję spotkać gościa na weselu, na którym w/w był świadkiem!
Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby pan młody nie był żydem!
Pytam więc, na chuj to pierdolenie o kondominium itepe itede...
A chuj. Sam sobie odpowiem.
Maska taka sama jak u krula korwina, pierdolenie wszędzie, gdzie się da o swoich kontrowersyjnych poglądach, nie dla wyniku wyborczego, ooo nieeee...
Hajs się zgadza dlatego, że rozpoznawalne nazwisko jest często zapraszane na różne wykłady i prelekcje, korwinowi udało się nawet załapać do PE, bo naobiecywał młodocianym idiotom legalizację i inne nierealne rzeczy, jakby problemem było kupić ganje w jakiejkolwiek bramie.
Tak samo z kukizem, powiedział kiedykolwiek coś mądrego, odkąd jest w sejmie? Liże tylko wora PIS licząc, że mu coś skapnie.
Prawda jest taka, że ci mali i kontrowersyjni niczym się od wielkiej czwórcy w sejmnie nie różnią, mają tylko inny target.
Im prędzej ciemna masa to zrozumie, tym spokojniej będzie spać.
makumbah, jesteś przyjebany jak jezus do krzyża. Najlepiej wrzucić wszystkich do jednego wora, a potem w kółko wybierać tuska czy inne ścierwo, bo "inni też będą kraść". Właśnie przez takich ludzi jak ty demokracja to jeden z najgorszych możliwych systemów. Na złość sobie i innym, co wybory głosujesz na tych samych złodziei, którzy jedyne co robią to nakładają nowe podatki i utrudniają życie nowymi durnymi przepisami.
@farenc
Ooo uraziłem zwolennika krula...
Gdyby nie demokracja, i choć częściowa szansa na odsiewanie w wyborach największych złodziei, miałbyś już prawdopodobnie 25% VAT, jak nie lepiej.
Ale ciebie to nie dotyczy, bo pewnie nadal siedzisz na garnuszku rodziców. Ja mam na te jebane PRowe zagrywki polityków całkowicie wyjebane z prostego względu, jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz. Ja większość roku jebię jak beduin za granicą
żeby żyć na jako takim poziomie i dlatego nie głosowałem w ostatnich kilku wyborach, bo mnie to za bardzo nie dotyczy.
A może ty pochwalisz się na kogo głosowałeś ostatnio? Ja bym głosował na PIS, wiesz dlaczego? Bo chociaż tym jebanym pincet plus bym mógł doraźnie pomóc kilku znajomym mającym dzieciaki z wpadki, robiącym na czarnucha po 12h za 2k.
A że bańka finansowa kiedyś pęknie? Jebać to, jesteś w moim wieku, i tak pewnie nie dożyjemy do emerytury więc lepiej się chyba skupić na obecnych realiach i działać, niż liczyć na to co ci obiecają kolejne bandy kłamców i złodziei
Ooo uraziłem zwolennika krula...
Gdyby nie demokracja, i choć częściowa szansa na odsiewanie w wyborach największych złodziei, miałbyś już prawdopodobnie 25% VAT, jak nie lepiej.
Ale ciebie to nie dotyczy, bo pewnie nadal siedzisz na garnuszku rodziców. Ja mam na te jebane PRowe zagrywki polityków całkowicie wyjebane z prostego względu, jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz. Ja większość roku jebię jak beduin za granicą
żeby żyć na jako takim poziomie i dlatego nie głosowałem w ostatnich kilku wyborach, bo mnie to za bardzo nie dotyczy.
A może ty pochwalisz się na kogo głosowałeś ostatnio? Ja bym głosował na PIS, wiesz dlaczego? Bo chociaż tym jebanym pincet plus bym mógł doraźnie pomóc kilku znajomym mającym dzieciaki z wpadki, robiącym na czarnucha po 12h za 2k.
A że bańka finansowa kiedyś pęknie? Jebać to, jesteś w moim wieku, i tak pewnie nie dożyjemy do emerytury więc lepiej się chyba skupić na obecnych realiach i działać, niż liczyć na to co ci obiecają kolejne bandy kłamców i złodziei
@up
Co do żyda Goldberga to się zgodzę, natomiast po Kukizie widać, że gościowi zależy na przyszłości jego bardzo ruchable córeczek i gul mu skacze na zachowanie tych wszystkich partyjnych skurwysynów. Suma sumarum zgadzam się z przedmówcą - pierdolisz jak potłuczony bo jaka jest w tym wszystkim prawda nikt z nas nigdy się nie dowie. A Grzegorzowi należy się szacunek chociażby za wartości jakie przekazuje młodym ludziom.
Co do żyda Goldberga to się zgodzę, natomiast po Kukizie widać, że gościowi zależy na przyszłości jego bardzo ruchable córeczek i gul mu skacze na zachowanie tych wszystkich partyjnych skurwysynów. Suma sumarum zgadzam się z przedmówcą - pierdolisz jak potłuczony bo jaka jest w tym wszystkim prawda nikt z nas nigdy się nie dowie. A Grzegorzowi należy się szacunek chociażby za wartości jakie przekazuje młodym ludziom.
makumbah, rozjebałeś system. takiego spierdolenia umysłowego jakie tu wszystkim zafundowałeś nie powstydziłby się jedynie... Rysiek Petru.
Chłopcze... ta twoja wypowiedź ma tyle wspólnego z logiką, co ja z nauczaniem religii w szkole.
Chłopcze... ta twoja wypowiedź ma tyle wspólnego z logiką, co ja z nauczaniem religii w szkole.
to mogło być powiedziane w jednym zdaniu filozof zabrany
do roboty a nie pierdolić i pierdolić jedno mądre zdanie i koniec a nie p ierdoli 3 godziny filozofa zasrane
do roboty a nie pierdolić i pierdolić jedno mądre zdanie i koniec a nie p ierdoli 3 godziny filozofa zasrane
Przypadkiem nie po to powstał osobny zbiorczy na politykę, by tam wrzucać takie pierdolenie tego typu przegrywów i innych demagogów dla niedojebanej młodzieży?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów