opec napisał/a:
To calkiem zabawne ze wszyscy nagle jebia zydow, zamiast docenić gest tego polaka.
Idac wasza logika jebac tego polaka bo nie zastrzelil jebanego zyda nie? 99% sadolowych internetowych napinaczy na miejscu tego zyda zesrało by sie w majty i zrobiło dokladnie to samo co on. (Ja pewnie tez)
Naprawdę nie umiesz czytać? Nikt nie mówi, że KAŻDY, kto nie ma napleta jest zabójcą, skurwielem, zepsutym chujem. MIMO to, patrząc na największe rodziny banksterskie(nazwiska i historie ich rodów), oraz czytając Talmud, ogarniając co się dzieje na świecie, człowiek może dojść do bardzo, bardzo nieprzyjemnych wniosków. Mianowicie, jeżeli chodzi o naród żydowski, ze względu na syjonistyczne zapędy, ma nieciekawą wizję świata, jeżeli chodzi o nas - niewiernych. Pamiętając jednocześnie, że ci ludzie, mają wszelkie zasoby materialne i ludzkie, aby tego dokonać w przyszłości. Żydzi, "generalnie", według mnie, mają jakieś spaczenie. Nie wiem, czy na tle kulturowym, czy religijnym, ale coś jest nie halo. Tu się rozchodzi o krytyczne, trzeźwe, logiczne, spójne myślenie i łączenie faktów. Szkoda, że w szkołach, czy na uczelniach tego nie ma w programie, nie? Ten obrazek to prawdopodobnie bzdura, tak na marginesie. To w końcu Internet.