Kilka dni temu naszej matematyczce umarl ojciec, ogolnie zaloba itp. ubrana na czarno. Mam taki zwyczaj ze zawsze witam sie tekstem "czesc dziewczyny"z dwiema kolezankami ktore siedza za mna. Tak sie zdarzylo ze pewnego dnia owe kolezanki mialy czarne koszulki, obie. No to standardzik "Czesc dziewczyny..." i czarna dusza sadola nakazala mi dodac "... co wy tak na czarno? umarl ktos w rodzinie?", a ze siedze w pierwszej lawce to nauczycielka wszystko slyszala. W ogole nie skojarzylem jak to mowilem ;D Jej mina bezcenna, sam chcialem sie zapasc pod ziemie. No ale to jeszcze nie wszystko. 2 dni pozniej, temat na lekcji "prawdopodobienstwo", nauczycielka dyktuje zadanie "W urnie znajduja sie..." a ja glupi na cala klase dokonczylem za nia "... prochy dziadka"... znowu kurwa nie pomyslalem. Wtedy juz wygladala jakby chciala mnie zabic :DDD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sadistic.pl, quo vadis?
Piankos napisał/a:
Co za hultaj
Zastanawiam się, czy tylko ja na pierwszy rzut oka przeczytałem "Co za chuj"?
Najelpiej od gimbusow wyzywac... masakra, w ogole nie wiedzialem ze prawdopodobienstwo jest w gimnazjum ale ok
btw jestem dobry z matmy, maturka za 3 miechy. Dlatego wrzucilem ta historie bo wlasnie sam sie zdziwilem ze za pomoca mojej zrytej bani potrafie tak "dojebac" nauczycielce
PS. nie podoba sie to scrollowac poczekalnie dalej ;s
btw jestem dobry z matmy, maturka za 3 miechy. Dlatego wrzucilem ta historie bo wlasnie sam sie zdziwilem ze za pomoca mojej zrytej bani potrafie tak "dojebac" nauczycielce
PS. nie podoba sie to scrollowac poczekalnie dalej ;s
Jaka była ta mina w końcu?
nie sądziłem, że zobaczę gimbus story na głównej sadola. świat się kończy
Dałem piwo Piankos'owi, tylko dlatego żeby jego komentarz przebił ilościowo tę chu... historyjkę... dziwi mnie, że nie ma w niej wzmianki o tym jak to klasa wybuchła śmiechem, a najgorszy gimbus z klasy zaczął bić brawo...
Ja w szkole nieraz miałem niekontrolowane odruchy. Jak mnie matematyczka wołała do tablicy potrafiłem krzyknąć "SPIER*ALAJ" w jej stronę, a potem o tym zapomnieć ;_; Wiem, fascynujące
pewnie cie teraz ujebie na koniec roku
Ten temat, oraz ilość wystawionych mu piw świadczy jedynie o tym iż główną grupą docelową sadistica stali się gimnazjaliści i licealiści. Nie ma się co dziwić, taka grupa docelowa spędza w internecie najwięcej czasu i jest najbardziej chłonna jeśli chodzi o reklamy.
Tumko napisał/a:
Ja w szkole nieraz miałem niekontrolowane odruchy. Jak mnie matematyczka wołała do tablicy potrafiłem krzyknąć "SPIER*ALAJ" w jej stronę, a potem o tym zapomnieć ;_; Wiem, fascynujące
to chyba się nazywa "zespół Tourette'a"?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów