Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Film wstawiam ponieważ zauważyłem że na sadolu wielu niedouczonych gimbusów którzy myślą że są "cool" gdy walną jakieś rasistowskie hasło i że to patriotyczne.

Na sadolu jestem od samego początku ale konta nigdy nie zakładałem, niby strona wygląda tak samo ale treść komentarzy spadła do poziomu ulicznej prostytutki.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
janlew 2016-05-13, 12:44 7
Rasista to człowiek który dostrzega różnicę, między różnymi rasami ludzi. Jest nim więc prawie każdy.
Skur...synem jest ten który popełnia zbrodnie na tle rasowym.
PS. Co nie zmienia faktu że pobicie na tle rasowym, powinno być karane tak samo jak każde inne.

Na deser żarcik:
"- Popełnianie zbrodni na tle rasowym to przestępstwo
- My więc starajmy się go nie popełniać
- Bo przestępstwa są dla czarnych "
Zgłoś
Skinhead101 2016-05-13, 13:25
Oczywiście że są różnice ale to że je dostrzegasz nie czyni cię rasistą.

Żarcik spoko.
Zgłoś
D................7 2016-05-13, 15:53
Pobicie na tle rasowym jest gorsze niż zwykłe więc spuszczę Ci wpierdol bez powodu .
Zgłoś
remi1982 2016-05-15, 14:29
Kurwa, jak widzę skinheadów (a raczej łysych pojebów w glanach) to mi się nóż w kieszeni otwiera. Większość z nich, nie ma bladego pojęcia skąd się wziął ten ruch.

Ale chuj tam. Ostatnio będąc na koncercie w knajpie, miałem nieprzyjemność obcować z tzw. skinheadami. Dno kurwa umysłowe i trzy metry mułu. W tych czerwonych szelkach, glanach z łysymi łbami, wyglądali jak kurwa maklerzy po chemioterapii w obuwiu korekcyjnym.
Śpiewanie piosenek wychwalających adolfa, żarty o gazowaniu żydków, hajlowanie (przez tych debili wypaczony zupełnie salut).
I oni się kurwa mienią patriotami, gloryfikując jednocześnie faceta który w komorach gazowych mordował Polaków?
Zgłoś
Skinhead101 2016-05-15, 15:06 1
Nie chodzi o gloryfikację Hitlera a jego poglądów, podejdź to tobie wytłumaczymy.

Ale jak okaże się że jesteś żydem to do domu nie wrócisz.

I lepiej że byś naprawdę miał nóż w kieszeni, bo my mamy.
Zgłoś
C................s 2016-05-22, 1:27 1
@up pisanie o sobie w 1 osobie liczby mnogiej często świadczy o małym penisie. Nóż w kieszeni o wątłych łapkach.

A niechęć do żydów to spoko
Zgłoś
pawelozory 2016-05-23, 13:42
remi1982 spotkał chyba boneheadów. :/
Zgłoś
Recydywista 2016-05-26, 12:15 2
Jak slysze ze skinhead to naziol albo rasista to mnie kurwa krew zalewa pierdolone niedouczone glupki...
Zgłoś
h................t 2016-05-27, 19:15 1
Rzadko się loguje ale polecam skinhead attitude i ksiazke chyba tylko w necie można znaleźć, bo nie wydrukowali Sprit of 69 te dwa dokumenty przedstawiają zajebiście skąd wywodzi się ruch skinhead i jak przez politycznych balwanow ale tez naiwnych lysych został skrzywdzony. I dla muzyki This is England niby na podstawie życia reżysera. A co do do Adiego i żydów, no to naziolstwo jest wszędzie nie trzeba mieć łysego łba żeby walić gruchę do zjeba z wąsem.
Zgłoś
Skinhead101 2016-06-07, 12:46 1
Arkadyjczyk napisał/a:

@up pisanie o sobie w 1 osobie liczby mnogiej często świadczy o małym penisie. Nóż w kieszeni o wątłych łapkach.

A niechęć do żydów to spoko

18cm w gaciach i 52cm w bicepsie. Pozdrawiam.
Zgłoś
Recydywista 2016-06-07, 13:03
Skinhead101 napisał/a:

18cm w gaciach i 52cm w bicepsie. Pozdrawiam.

z tym bickiem to raczej przesadziles, wg tego co napisales wygladasz jak pudzian w dodatku zalany tluszczem .

co do komentujacego glupka
Kosior w kieszeni Skinheada to jedynie pomoc w starciach 1vx

PS. <3 biale sznurowki w glanach
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem