📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak mu się znudzi, to będzie mógł spokojnie to auto do pieca wrzucić
Jako nastolatkowie sami kombinowaliśmy z konstrukcjami. Nie wiem czy pamiętacie z książki A. Słodowego karta z desek
Jego samochód jest bardziej eko niż te elektryki od muska bo w 80 procentach biodegradowalny ..... Future is now ....
jeśli coś wygląda głupio, ale działa, to nie jest głupie
Serio oglądasz planete? Przecież to jest kurwa tak lewicowa telewizja, że teraz chyba tylko netflix ich przebija.
Powoli ogarniają że się da. Za 100 lat dojdą do tego aby zamiast patyków użyć czegoś innego do karoserii. A za 500 lat zaczną poznawać budowę tego co robi brum-brum. Później to już z górki.
Palić to czarne gówno zanim dojedzie do Europy
Gitrix napisał/a:
Szacuneczek dla czarnucha.
Szacuneczek, szacuneczek, teraz go spalą żywcem za czary.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów