📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Korea Północna mym rajem.
Łatwiej wytresować człowieka niż psa.
Weź miej taką kurwę za sąsiada. Ceny nieruchomości w promieniu 5km spadłyby o połowę.
Sentymentalny film, pół roku póżniej się urodziłem.
Najlepiej żeby wszyscy wyglądali tak jak On to by wszystkich lubił. Nie dziwo że pies od takiego człowieka ucieka i na pewno trafi się jakiś Pan który grzecznie mówiąc "odjebie" takiego człowieka za jego podły charakter. Najgorsze jest to że takiej stonki się nie wypleni i tacy się jeszcze trafiają ...
Filmik zalega w poczekalni już trzeci dzień i lada moment może trafić do sucharów. Jak trafi to zwątpię w inteligencję osób tu zarejestrowanych...
Gimbusiarnia woli mieć na głównej kolejny filmik z Grażyną Żarko lub setną przeróbkę amelinium, a niesamowicie - jak się nad tym chwilę zastanowić- sadystyczna w swej wymowie perełka polskiego dokumentu ma szanse jedynie na kilka piw i dział Suchary.
Powiedziałem sobie, że po zasucharzeniu tej wstawki konto usunę i tak najprawdopodobniej będzie... Tępe gimbusy
Gimbusiarnia woli mieć na głównej kolejny filmik z Grażyną Żarko lub setną przeróbkę amelinium, a niesamowicie - jak się nad tym chwilę zastanowić- sadystyczna w swej wymowie perełka polskiego dokumentu ma szanse jedynie na kilka piw i dział Suchary.
Powiedziałem sobie, że po zasucharzeniu tej wstawki konto usunę i tak najprawdopodobniej będzie... Tępe gimbusy
Pan kapitan napisał/a:
Powiedziałem sobie, że po zasucharzeniu tej wstawki konto usunę i tak najprawdopodobniej będzie...
Oj, skoda by było
hokus pokus, czary mary i omijaj dział suchary...
No kurwa szkoda że moje tematy nie mają takiej mocy, jak na przykład te papryczki które przegrały z jakimś żartem kogoś tam dżizys krajst.
w dzisiejszych czasach taki ciec, straznik, ochroniaz, skurwiel to na jednego strzala, nie ma takich bo wiedza ze nie maja prawa zyc
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów