📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
rozerwało ich czy wyjebało? szukam ich klatka po klatce i znaleźc nie mogę - bo chciałem trajektorie obliczyć
Pytanie do ekspertów, co takiego jest w klimie, żeby mogła tak wyjebać??
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
co takiego jest w klimie, żeby mogła tak wyjebać??
Sprężony gazowy czynnik chłodniczy pod wysokim ciśnieniem, tak jak w lodówce, czy samochodowej klimie.
Tylko równie dobrze, pan "majster," mógł lutować jakąś rurkę miedzianą palnikiem i mu po prostu wyjebał zbiornik z gazem palniczym.
Geraldinio napisał/a:
Pytanie do ekspertów, co takiego jest w klimie, żeby mogła tak wyjebać??
Podejrzewam że napełniał klime propanem albo lutował coś nie wiedząc jaki gaz znajduje się w środku
-Możemy Panu nabić klime propanem. Będzie taniej.
-Ok, byle jak najtaniej.
-To bierzemy się do roboty i znikamy.
-Ok, byle jak najtaniej.
-To bierzemy się do roboty i znikamy.
Czarodziej kurwa huk i błysniecie i znikł takich to ja szanuje a nie jakieś wyciąganie królików z kapelusza
On tam odszedł w prawą stronę tylko przez te piksele na tle tych zieleni słabo go widać
Con4terPro96 napisał/a:
rozerwało ich czy wyjebało? szukam ich klatka po klatce i znaleźc nie mogę - bo chciałem trajektorie obliczyć
Wygląda jakby wpadli przez dach do środka.
A wyjebało bo chyba chcieli dokręcić śrubunek od rur nie przytrzymując rozgałęźnika drugim kluczem, poszło naprężenie cały rozgałęźnik się urwał a czynnik pod ciśnieniem wyjebał dostając samozapłonu.
Wystrzałowy gościu
W ostatnich dwóch sekundach aż widać, jak duch go opuścił.
Con4terPro96 napisał/a:
przecież widać jak go odrzuciło do tyłu parę metrów w stronę tej zieleni, potem wstaje i idzie wzdłuż krawędzi tego dachu na tle tej zieleni i jeszcze dym za nim leci...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów