📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
taki przyszły zięć to skarb
Jak wytrzeźwieje to pewnie mu powie że zawsze marzyła by mieć takiego faceta jak on i poleci do innego xD
Kilkadziesiąt minut wcześniej pewnie tak to wyglądało:
Jeszcze kolejeczka i zmykamy
Jeszcze kolejeczka i zmykamy
Ja trovhe inaczej niosłem koleżankę, a na koniec "wyrzuciła" z siebie wszystko co miala... Ja natomiast, ze to byl dość dlugi dystans zapytałem się czy kuwa nie mogła wcześniej mnie odciążyć. Przyjęła pozycje embrionalna pod drzwiami na ziemii i szukałem kluczy do jej lokum dwie inne sie smialy... Także starsze roczniki miały jakieś ramy moralne
outsidethebox86 napisał/a:
Mimo wszystkich ciętych komentarzy, zachowanie chłopaka naprawdę ujmujące, coraz mniej takich mężczyzn
coraz mniej takich mezczyzn bo coraz wiecej takich kobiet
olaff666 napisał/a:
coraz mniej takich mezczyzn bo coraz wiecej takich kobiet
I na odwrót. Można tak w nieskończoność. Ale czy ma to sens? Nie sądzę. Przynajmniej "takie" kobiety i "tacy" mężczyzni, tworzą tło, na którym ci wyjątkowi (i kobiety i mężczyźni) mogą się wyróżniać i być rozpoznawalni jako ci wyjątkowi, warci starań i miłości.
outsidethebox86 napisał/a:
I na odwrót. Można tak w nieskończoność. Ale czy ma to sens? Nie sądzę. Przynajmniej "takie" kobiety i "tacy" mężczyzni, tworzą tło, na którym ci wyjątkowi (i kobiety i mężczyźni) mogą się wyróżniać i być rozpoznawalni jako ci wyjątkowi, warci starań i miłości.
mądrego to i miło posłuchać
Ileż razy damskie zwłoki człowiek dostarczał do domu... żadna pizda nie podziękowała. Baby to chuje.
olaff666 napisał/a:
mądrego to i miło posłuchać
Po prostu trzeźwy punkt widzenia. Nie ma się co obrzucać błotem, bo można w nieskończoność wymieniać złe zachowanie kobiet i mężczyzn. A na takie zachowanie wpłynęło nieskończoność czynników (szkoła, rodzice, wychowanie, religia, środowisko, koledzy, kurwa disco polo nawet itd.). Jesteśmy siebie warci pod wieloma względami, im szybciej się to zaakceptuje, tym szybciej człowiek przestaje chować jakieś urazy do płci przeciwnej i nie ocenia przez pryzmat bólu jakiego doznał od którejś z płci. Ból jest złym doradcą. Powoduje, że człowiek jest samotny i osamotniony. Traci spontaniczność i poczucie szczęścia.
sard napisał/a:
Ileż razy damskie zwłoki człowiek dostarczał do domu... żadna pizda nie podziękowała. Baby to chuje.
Jak miały mówić, skoro nie mogły nawet chodzić?
W takim razie ja DZIEKUJE CI w imieniu wszystkich najebanych kobiet, które dostarczyles bezpiecznie do domu .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów