📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znudzony banan. Rodzice chcieli pobyć z dzieckiem, później dadzą 1000 zł i niech nie przeszkadza przez tydzień.
Jak ja takich ludzi nie trawię;/
Jak ja takich ludzi nie trawię;/
Podejzrewam że ta gra nazywa się "Bubble witch saga" wiem bo moja też w nią capie ciągle
Ostrovsky napisał/a:
Podejzrewam że ta gra nazywa się "Bubble witch saga" wiem bo moja też w nią capie ciągle
każ jej się umyć to capić przestanie
Ja pierdole... Jakbym wylosował... Jakby mnie było stać żeby kupić od kogoś... Ja pierdole... Brak słów...
Kolejny taki sam kibic to nagrywa-.-
agatka_95 napisał/a:
Kolejny taki sam kibic to nagrywa-.-
od autora filmiku:
Cytat:
kilka osób zarzuca mi, że robię to samo co ta pani. nagrywając ten film wiedziałem, że takie opinie i zarzuty mogą się pojawić. jestem z wykształcenia dziennikarzem, i kiedy takie sytuacje pojawiają się w moim otoczeniu po prostu je uwieczniam. pozdrawiam "normalnych" kibiców.
Głupia kurwa, ludzie się zabijają o miejsce na stadionie, a ta przyszła sobie pograć na telefonie
demonklub16 kiedys był tai fajny filmik na stadionie jak jeden kibic drugiemu ładuje trepa w plecy i ten leci na morde jej bym to samo zrobił
Po co wydawała pieniądze skoro ją mecz nie interesował, mnie jak coś nie interesuje to nie kupuje.
Kurwa nie pyskujcie już. Może poszła ze swoim menem żeby zrobić mu przyjemność? Nie jej wina że piłka nożna jest tak skurwysyńsko nudna że aż Xperia X8 oferuje większe emocje.
Nie ma to jak wyjebać 150€ (?) żeby pograć na telefonie. Nie przesyłajcie dalej bo jak Apple/Google podchwyci idee to z marketu będziemy pobierać gry za 150€.
Spodziewała się pewnie lepszego wyniku niż 1-1
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów