18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wypo 2014-03-16, 18:29 1
Kierowca podjechał sobie do następnego pojazdu bo pojazd ustawiony do lewoskrętu i tak zablokował wjazd. Rowerzysta wjechał zza samochodu, szkoda że tak wolno, mógł zza samochodu wjechać na pas i byłby hard
Zgłoś
Songo71 2014-03-16, 18:32 7
Cwaniakuje, bo ma kamerkę. Jakby nie miał to nawet by nie pisknął, bo po ryju by dostał i nie miałby dowodów. Sra żarem, jakby nie wiadomo czym jechał. Cwany konfident i tyle.
Zgłoś
naczelny 2014-03-16, 18:39 29
po pierwsze to w tamtym miejscu nie ma skrzyżowania tylko wjazd na parking, przez chodnik. jak ktoś ma wątpliwości to niech sobie poszuka na google maps, to jest w łodzi przy polibudzie. Oto dlaczego powinny być wymagane jakieś uprawnienia na rower, raz że kretyn nie ma racji, a dwa że jeszcze pyskuje. Wg mnie typ z omegi ma stalowe nerwy że mu nie przyjebał w pysk. szkoda ze mu nie wyjechał pod koła to jeszcze by za zderzak zapłacił.
Zgłoś
colboy20 2014-03-16, 18:40 14
Smiechłem z debila na rowarze. samochodem nie mogl by tak zrobic a chce byc traktowany jak auto to niech sie zachwuje jak by jechał samochodem. zawraca pizda miedzy samochodami i zajezdza droge tak to on praktycznie zajechal by droge facetowi w oplu bo opel jechal swoim pasem
Zgłoś
czaha 2014-03-16, 18:41 3
kurwa czy tylko ja widze jak pajac definitywnie zaslania cala uliczke? czyli popelnia wykroczenie bo uniemozliwia skret w lewo, obojetnie czy jade rowerem, motocyklem czy samochodem chce tam kurwa skrecic i debil powinien to respektowac i zostawic tyle miejsca zeby auto sie zmiescilo. Wylatuje z ryjem powinien w niego dostac, szkoda tylko ze rowerzysta pizda...
Zgłoś
rigsuit 2014-03-16, 18:41 5
Czasami rowerzyści czują się jak osobówki, i po części blokują ruch na ulicy. Powinni wypierdalać jeździć chodnikami, bo raczej na chodniku nikogo nie pierdolną...
Zgłoś
Barca1 2014-03-16, 18:42 2
Znafcy wszedzie tylko powiedzcie mi bo ja tam nie dojzalem 2 pasow ruchu, a wiec dlaczego ten w omedze wyprzedza z prawej strony?
Zgłoś
pawlo8 2014-03-16, 18:43 6
Odezwały się cipy... dobrze że nagrywał, takie cwaniaki jak ta kurwa w okularach nauczą się kultury jak dostanie wyrok za napaść. Jak dla was rowerzysta to konfident to następnym razem nie płaczcie że w polsce jest chujowo.
Zgłoś
mdl90 2014-03-16, 18:43 2
Debil po co zapisuje numery skoro to nagrywa i jeszcze z 5 razy powtórzył....
Zgłoś
Matii9 2014-03-16, 18:46 3
No zajebiste pretensje macie do rowerzysty. Zarówno burak z opla jak i Ford powinni poczekać przed zjazdem. Zawsze ktoś może chcieć zjechać i co? Zatrzyma się na środku drogi i będzie czekał, aż ci się ruszą, jak z tyłu będzie ktoś mało rozgarnięty to nie wyminie go wiec zrobi się korek i znów będziecie kurwować jakie te drogi są chujowe jak przez światła nie umieją jeździć itd.
Zgłoś
Black Snake 2014-03-16, 18:50 11
@Barca1, mam nadzieję, że nie masz prawka/karty rowerowej/motorowerowej. Wyprzedza bo kurwa MOŻE! Samochód, który jest wyprzedzany ma kierunkowskaz w lewo więc może go wyprzedzić z prawej. Poza tym widzę tylko i wyłącznie winę rowerzysty w tym miejscu. To nie było skrzyżowanie - nie musiał zostawiać przejazdu. Poza tym nie widział go bo zasłonił go pickup. Nienawidzę takich jebanych cwaniaków-pedałów z kamerką.

@pawlo8, tak jest to konfident. Za nagrywanie i donoszenie za takie coś powinni pindole obcinać (o ile taka cipka go ma). Kurwa jutro do szkoły pojadę i jeszcze taka ciota mnie nagra jak jednym kołem musnąłem linię ciągłą i doniesie na mnie?
Zgłoś
viader80 2014-03-16, 18:56
Jeden większy burak od drugiego. koleś w szaliczku skręcając w lewo ustępuje jadącym z naprzeciwka i dobra wola tych co jadą prosto żeby go wpuścić. ( dobrze że miał mało miejsca między samochodami bo jakby szybciej się przecisnął to by na harda trafił). koleś w samochodzie chyba okres miał że taki nerwowy, typowy wiesiek co kurwami i chujami rzuca na prawo i lewo i pierwszy do bitki. ps autor wyłączył możliwość komentarzy na youtube bo pewnie bał się krytyki
Zgłoś
morbek 2014-03-16, 18:56 2
Według mnie ten chłopak który jedzie rowerem po trasie nie wyznaczonej do tego powinien dostać Mandat, a ten facet który prowadził czeka go Art. 217, prawo nie boli pisząc że jest "Konfidentem" Świadczy to że kurwa jesteście matołami którzy na podobną sytuację by Przepraszali jak Pkp
Zgłoś
b................w 2014-03-16, 18:57 5
Kurwa same matoły rowerzyści tu piszą. Jakby w łodzi(czy każdym innym mieście) ayta miały robić odstęp co bramę to na odcinku 500m zmieściło by się dziesięć aut. Brama wjazdowa to nie skrzyżowanie, a co do filmu to rowerzysta powinien ustąpić wszystkim pierwszeństwa.
Zgłoś
paka2000 2014-03-16, 18:58
Czy mi się zdaje, czy gość w aucie miał pierwszeństwo? Przecież to rowerzysta przekracza linię jezdni i to chyba ten pajacowaty rowerzysta powinien ustąpić pierwszeństwa? A to, że jest na rowerze i się przestraszył, a do tego sapał, to niech mu nie będzie dziwnym, że mu ryja obijają
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem