📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rowerzysta mógł pierdolnąć cwaniakowi na ostudzenie. A jak z niego taka cipa jest to nie powinien się do niego odzywać i nie zaczynać jak powiedział A to powinien też powiedzieć B
Jak mnie to wkurwia w kierowcach na naszych drogach. Nie dość, że zajedzie Ci drogę bo nie myśli to jeszcze ma pretensje i rzuca się z łapami jak mu się uwagę zwróci.
Tacy idioci nie powinni mieć prawka.
Tacy idioci nie powinni mieć prawka.
Pizda to z rowerzysty, wyskakuje między samochodami, a jakby go potrącił to byłby wielki płacz i lament, że rowerzyści są wszędzie, patrz w lusterka Niech się nauczą jeździć normalnie, skręcać na skrzyżowaniach gdzie jest pełna widoczność, a jak nie ma to przez przejście dla pieszych rower przeprowadzać. Podsumowując nie dość że pedał to konfident.
Typowa kłótnia z polszy, widać katolstwo się bogaci i kupuje kamerki, moda z JewUSA, kamerowac i kamerować... A sytuacja porażka, dwa intelektualne orangutany... :/
Pewnie z Katowic.
Pewnie z Katowic.
oo jak się rowerzysta postara to kierowca dostanie za czynny napad cóż..
no ale to trzeba wniosek o ściganie zgłosić.
no ale to trzeba wniosek o ściganie zgłosić.
Pedał w szaliczku,myśli że jak nagrywa to w morde nie wyłapie,straszne kurewstwo na tych ulicach.
Wkurwiają mnie ci cykliści, kierowca powinien zajebać mu jego własną kamerą w łeb.
To po chuj jeździ rowerem skoro potrzebuje takiej samej przestrzeni jak samochód?
Pizda i menda społeczna z tego rowerzysty, typowy konfident.
Oby dostał nie jeden raz wpierdol.
To po chuj jeździ rowerem skoro potrzebuje takiej samej przestrzeni jak samochód?
Pizda i menda społeczna z tego rowerzysty, typowy konfident.
Oby dostał nie jeden raz wpierdol.
Spójrzcie imbecyle i znawcy, że frajerek z auta zastawił drogę i uniemożliwił lewoskręt jadącym z naprzeciwka.
Nie dość, że z rowerzysty cipa i konfident, to jeszcze chuja miał do gadania. Jak nie ma jak przejechać, to niech stoi i grzecznie czeka, aż samochody przejadą. Poza tym stanął tak, że gość z Omegi go i tak nie widział, więc zapewne nie stanął tak specjalnie.
Wcale się nie dziwię reakcji gościa z Omegi, też bym się wkurwił jakby mi jakiś gamoń, pajacował koło samochodu.
Wcale się nie dziwię reakcji gościa z Omegi, też bym się wkurwił jakby mi jakiś gamoń, pajacował koło samochodu.
Ja powiem tak. Rowerzysta wymagał chuj wie czego i że każdy mu będzie robił miejsce jak karetce na sygnale.
Nie mniej laluś z omegi powinien dostać w te okularki za cwaniactwo.
Poza tym ten na rowerze skręcał w lewo na posesje i ma obowiązek ustąpić pierwszeństwa pojazdom z naprzeciwka.
Nie mniej laluś z omegi powinien dostać w te okularki za cwaniactwo.
Poza tym ten na rowerze skręcał w lewo na posesje i ma obowiązek ustąpić pierwszeństwa pojazdom z naprzeciwka.
Pizda w szaliku, mama kupiła rejestratorek i ruszył na podbój ulic. Wpierdala się w zamiast grzecznie poczekać na swoją kolej, jeszcze odpierdala jakieś dziwne teatry bo cwaniak nagrywa... Chuj mu w pysk i kij w szprychy, jebać rowerzystów pozdrawiam.
rowerzysci swiete krowy jebane. jezdza jak by drogi dla nich tylko byly. fakt ze film jest prawdo podobnie z lodzi ,wiec wiem ze trudno z nimi wyrobic w tym slicznym miescie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów