18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
t................z 2014-03-16, 19:00
Najgorsze jest w tym że rowerzysta miał racje jak mówi przepis drogowy

"jak chuju nie mozesz zjechac z krzyżowania to na niego nie wjeżdzaj" a to akurat było skrzyżowanie ten ford zastawił drodze ale ten cwaniaczek z jego starym chyba to jakiś naćpany hehe i ojciec wychował bandyte i oszusta a sam TRWAM ogląda ja pierdole co za nardód pisowski i dam piwo moze ktoś zobaczy tego cwaniaczka z tego rzęchopla za 4 tysiące zarobione na szparagach, ps cyklista sprawe wygra bo nie dosc ze ma nagrane jak go szarpie ma numery ma jasna sytuacje to jeszcze cwaniaczek dostanie mandat odrazu za zastawianie przejsciia 300 złotych wolskich ;p
Zgłoś
m................l 2014-03-16, 19:04
HaHa "jesteś nagrany"
Zgłoś
Proximate 2014-03-16, 19:04 2
@Gharotief

A co to Katowice, odezwał się gorolek z Wawy, gdzie poziom intelektualny kierowców jest na poziomie spłuczki od klozetu, pozdrawiam.
Zgłoś
Mathek 2014-03-16, 19:04 2
Kieruje to do wszystkich kretynów którzy uważają, że to rowerzysta jest w ogóle czegokolwiek winny: DEBILE JEBANE też kurwa stajecie na skrzyżowaniu i blokujecie możliwość skrętu w lewo jak w tym przypadku ? Jeżeli tak to serdeczne kutanoidy wam w dupe !! Widać wyraźnie że jest to wjazd do bramy, więc KURWA przydałoby się tam zrobić luke a nie stawać jak CIPA TUŻ PRZED NIĄ więc dodatkowo serdeczne dildo w ryj w kierowce Omegi.
Zgłoś
matti1987 2014-03-16, 19:08 5
Pizda a nie rowerzysta. Gościu zwyczajnie mógł go nie zauważyć. Przecież ten ford praktycznie całkowicie go zasłonił. Ciekaw jestem czy gość na rowerze cokolwiek sygnalizował. Trochę kultury i wyrozumiałości na drodze dla innych. Sam jeżdżę głównie rowerem przez cały rok, i wiem że dużo ludzi wylatujących na rower jak się zrobi cieplej, jeździ jak pizdy i wkurwia innych użytkowników ruchu.
Zgłoś
hat0r 2014-03-16, 19:08 3
Barca1 napisał/a:

Znafcy wszedzie tylko powiedzcie mi bo ja tam nie dojzalem 2 pasow ruchu, a wiec dlaczego ten w omedze wyprzedza z prawej strony?

A kto Ci debilu powiedział, że jak nie ma wyznaczonych pasów to jak droga pozwala (jest wystarczająco szeroka) to nie można jechać dwoma rzędami ?

Potem takie życiowe zjeby ja Ty zamiast trzymać się prawej (lub lewej jeśli masz zamiar skręcać w lewo) strony jezdni to jadą środkiem i skutecznie blokują tych, którzy mogliby ich spokojnie wyprzedzić - no, ale przecież trzeba wyznawać zasadę, że "mnie cebulaka nie można wyprzedzać"

Tych debilizmów powyżej, że niby gość Omegą zablokował skrzyżowane to już nawet nie komentuję - jakbyście nie widzieli to zjazd i tak był zablokowany przez samochody stojące w rzędzie...

Gość na rowerze dostał słuszne klepy za cwaniakowanie bez powodu. Tak samo postąpiłbym ze wszystkimi tymi kozakami na rowerach co to na wąskich drogach jeżdżą jeden obok drugiego skutecznie blokując pas przed bezpiecznym wyprzedzaniem - owszem jest na to zgoda w przepisach i jak jednego z drugim potrąci jakiś naparzający z tyłu popierdoleniec to do końca życia jeżdżąc na wózku albo leżąc jako warzywo w łóżku (o ile w ogóle przeżyją) będą się mogli chwalić, że to oni mieli rację i mogli tak jechać!
Trochę wyobraźni rowerzyści...
Zgłoś
D................t 2014-03-16, 19:10 1
Cwaniakowi z Omegi przydał by się porządny Wpierdol. W kraju cywilizowanym rowerzysta to świętość ale co tu gadać na zachodzie mają ścieżki rowerowe itp. A u nas jeszcze długo tego nie będzie.A na drogach chamstwo, buractwo, prostactwo.
Zgłoś
Madroxx 2014-03-16, 19:11 5
@trynkiewicz
@Mathek
@Schizo
@anatomopatolog

oraz inni

Proszę wrócić do klatki.

Kod:
<br> Skrzyżowanie – przecięcie się w jednym poziomie dróg mających jezdnię, ich połączenie lub rozwidlenie, łącznie z powierzchniami utworzonymi przez takie przecięcia, połączenia lub rozwidlenia; określenie to nie dotyczy przecięcia, połączenia lub rozwidlenia drogi twardej z drogą gruntową, wewnętrzną lub stanowiącą dojazd do obiektu znajdującego się przy drodze, natomiast przecięcia się dróg ziemnych i dróg wewnętrznych z sobą nawzajem są traktowane jako skrzyżowania

Wiadomo, jak stoimy w korku i po prawej mamy jakiś większy wyjazd (np. drogę asfaltową) to można stanąć przed żeby inni mogli wjechać/wyjechać.

Np. w takiej sytuacji:

Ale na filmiku mamy zwykły wjazd do tego zasłonięty przez dużego Forda więc obie gwiazdy filmiku nie zachowały się poprawnie z naciskiem na rowerzystę.

Kierowca po prostu nie dał się obrażać.
Zgłoś
colboy20 2014-03-16, 19:13 10
To nie jest kurwa skrzyzowanie glaby wjazd do bramy mozna sobie blokowac i niema na to zadnego przepisu jest to dobra wola kierowcy czy zostawi luke
Zgłoś
kenzol 2014-03-16, 19:13
Przecież to oczywiste, że wina leży po stronie kierowcy samochodu, który zablokował skrzyżowanie, uniemożliwiając lewoskręt. Rower to pojazd przystosowany jazdy po drogach publicznych, tak samo jak samochód.
Zgłoś
voltener 2014-03-16, 19:15 3
Niech ktoś wskaże przepis, na podstawie którego kierowca opla popełnił wykroczenie drogowe, bo ja tam skrzyżowania nie widzę, a wyjazd z bramy. Rowerzysta powinien grzecznie poczekać, aż wszyscy przejadą, a nie pchać się i cwaniaczyć. Jeśli miejsce, gdzie rowerzysta chciał skręcić, uznane zostałoby za skrzyżowanie, to mielibyśmy takie skrzyżowania w centrum większości miast co 5 metrów, albo i gęściej.
Zgłoś
wielbłąd_bimbrownik 2014-03-16, 19:16 1
Ludzie,gdzie Wy tu widzicie skrzyżowanie?Skręt w lewo jest skrętem na posesje...
Tutaj rowerzysta nie miał jakichkolwiek podstaw by uznać kierowcę za debila i klaskać mu jak cygańska rodzina.
Druga sprawa to gdyby zarówno kierowcy jak i rowerzyści myśleli jeździłoby się o wiele lepiej.Znam sytuację zarówno z perspektywy rowerzysty jak i kierowcy.Przykładów na kretynizm jednych jak i drugich mógłbym wymieniać w nieskończoność.
Tak na marginesie, co my mamy kurwa za czasy,że facet kiedy wyskakuje do niego gość z rękami nie potrafi mu zwyczajnie wyjebać w ryj?
Zgłoś
cot 2014-03-16, 19:17
kanał tego matoła youtube.com/channel/UC9WYDenPr4HsfAibynYZo5Q/discussion
już zablokował komentarze do filmu
Zgłoś
g................3 2014-03-16, 19:26 3
rowerzysta jest chyba jakis chory skreca sobie na srodku ulicy koles poprostu stanol a ten pierdoli cos. powinien dostac w leb i by sie skonczylo. masakra i jeszcze sie sadzi ciul
Zgłoś
puckingstyle 2014-03-16, 19:29 1
Rowerzysta idiota kierowca burak tyle w temacie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem