Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tacy idioci nie powinni mieć prawka.
Tacy idioci nie potrzebują prawa jazdy na rower. Chyba że u ciebie na wsi trzeba dostać pozwolenie od sołtysa na prowadzenie roweru, a co dopiero konia z furą.
kierowca dostanie za czynny napad cóż..
Nie czynny napad, tylko naruszenie nietykalności cielesnej - gówno mu zrobił, więc co najwyżej pokiwają palcem.
Już nieważne, czy racje miał rowerzysta, czy typ z omegi. Za startowanie do innych z łapami na ulicy powinno się te łapki ucinać.
A za bezpodstawne znieważanie nie tylko innych uczestników ruchu, ale wszystkich w przeróżnych sytuacjach, powinno być prawne przyzwolenie przypierdolenia w ryj - tak jak to jest w przypadku bezpodstawnego oskarżenia o kradzież, tylko tu kara bardziej zformalizowana.
kurwa czy tylko ja widze jak pajac definitywnie zaslania cala uliczke? czyli popelnia wykroczenie bo uniemozliwia skret w lewo, obojetnie czy jade rowerem, motocyklem czy samochodem chce tam kurwa skrecic i debil powinien to respektowac i zostawic tyle miejsca zeby auto sie zmiescilo. Wylatuje z ryjem powinien w niego dostac, szkoda tylko ze rowerzysta pizda...
Kolejny post wpisujący się w zmiany wymuszające obowiązek egzaminów na kartę rowerową. Nie byłoby takich debili jak ten pedał w szaliku i jego kumpelek: czaha. To czego sobie rzyczysz stosuje się tylko na skrzyżowaniach, a nie do każdego wjazdu do posesji. Na filmiku mamy próbę wymuszenia pierwszeństwa przez pedałka i jeszcze się rzuca ciulik.
Znafcy wszedzie tylko powiedzcie mi bo ja tam nie dojzalem 2 pasow ruchu, a wiec dlaczego ten w omedze wyprzedza z prawej strony?
Barca1 - jak już rodzice dadzą Ci na kurs prawa jazdy dowiesz np. co to jest pas ruchu (podpowiem: są wyznaczone i nie wyznaczone)
Najgorsze jest w tym że rowerzysta miał racje jak mówi przepis drogowy
"jak chuju nie mozesz zjechac z krzyżowania to na niego nie wjeżdzaj" a to akurat było skrzyżowanie ten ford zastawił drodze ale ten cwaniaczek z jego starym chyba to jakiś naćpany hehe i ojciec wychował bandyte i oszusta a sam TRWAM ogląda ja pierdole co za nardód pisowski i dam piwo moze ktoś zobaczy tego cwaniaczka z tego rzęchopla za 4 tysiące zarobione na szparagach, ps cyklista sprawe wygra bo nie dosc ze ma nagrane jak go szarpie ma numery ma jasna sytuacje to jeszcze cwaniaczek dostanie mandat odrazu za zastawianie przejsciia 300 złotych wolskich ;p
Rynkiewicz - jak wyżej - może nawet z barcą pójdziecie na jeden kurs. Ty znów zwracaj większą uwagę jak będą omawiać co to jest skrzyżowanie
Resztę sadistikowych pojebó już mi się nie chce cytować - ale powinni zaostrzyć jeszcze bardziej egzaminy na prawko jak tacy debile co widzą tam skrzyżowanie zdali (raczej za łapówki)
Z drugiej strony, obserwowałem jak debile na rowerach przejeżdżają na czerwonym, gdy samochody zaczynają ruszać, ścinanie dwupasmówki na ukos, wyjeżdżanie pod prąd na skrzyżowaniu...
Co do filmiku, to jawnie rowerzysta się wpieprzył nie tak, jak powinien, koleś zajechał mu drogę dla jego własnego bezpieczeństwa. Po co ścinał pod prąd tą ulicę? Mógł skręcić na najbliższym przejściu dla pieszych. Kierowca też przesadna reakcja, ale ponoć za kółkiem ludzie się zmieniają.
Jaki z tego morał? Niech jedni drugich przestaną obsrywać, bo idioci znajdą się po każdej stronie.
Tak, wiem, idę po maść.
Zrobili obowiązkowe prawo jazdy AM na motorowery to i na rowery powinni zrobić prawo jazdy.
Jeszcze przypadkowo postawiłem piwo za to dziadostwo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów