18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Amelinium 2014-03-16, 19:35 1
Jebać cioty na rowerkach.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2014-03-16, 19:36 1
Schizo napisał/a:

Tacy idioci nie powinni mieć prawka.

Tacy idioci nie potrzebują prawa jazdy na rower. Chyba że u ciebie na wsi trzeba dostać pozwolenie od sołtysa na prowadzenie roweru, a co dopiero konia z furą.

RockyWood napisał/a:

kierowca dostanie za czynny napad cóż..

Nie czynny napad, tylko naruszenie nietykalności cielesnej - gówno mu zrobił, więc co najwyżej pokiwają palcem.
Zgłoś
lith 2014-03-16, 19:39
Już nieważne, czy racje miał rowerzysta, czy typ z omegi. Za startowanie do innych z łapami na ulicy powinno się te łapki ucinać.
Zgłoś
A................a 2014-03-16, 19:40 1
Jak widzę takich jak ten rowerzysta to aż ciśnienie mi skacze.
Zgłoś
voltener 2014-03-16, 19:51 3
lith napisał/a:

Już nieważne, czy racje miał rowerzysta, czy typ z omegi. Za startowanie do innych z łapami na ulicy powinno się te łapki ucinać.

A za bezpodstawne znieważanie nie tylko innych uczestników ruchu, ale wszystkich w przeróżnych sytuacjach, powinno być prawne przyzwolenie przypierdolenia w ryj - tak jak to jest w przypadku bezpodstawnego oskarżenia o kradzież, tylko tu kara bardziej zformalizowana.
Zgłoś
nfsmaniakpl 2014-03-16, 19:53
Przyjąłem ten pan już nie ma auta
Zgłoś
Sonal 2014-03-16, 19:56 7
czaha napisał/a:

kurwa czy tylko ja widze jak pajac definitywnie zaslania cala uliczke? czyli popelnia wykroczenie bo uniemozliwia skret w lewo, obojetnie czy jade rowerem, motocyklem czy samochodem chce tam kurwa skrecic i debil powinien to respektowac i zostawic tyle miejsca zeby auto sie zmiescilo. Wylatuje z ryjem powinien w niego dostac, szkoda tylko ze rowerzysta pizda...

Kolejny post wpisujący się w zmiany wymuszające obowiązek egzaminów na kartę rowerową. Nie byłoby takich debili jak ten pedał w szaliku i jego kumpelek: czaha. To czego sobie rzyczysz stosuje się tylko na skrzyżowaniach, a nie do każdego wjazdu do posesji. Na filmiku mamy próbę wymuszenia pierwszeństwa przez pedałka i jeszcze się rzuca ciulik.

Barca1 napisał/a:

Znafcy wszedzie tylko powiedzcie mi bo ja tam nie dojzalem 2 pasow ruchu, a wiec dlaczego ten w omedze wyprzedza z prawej strony?

Barca1 - jak już rodzice dadzą Ci na kurs prawa jazdy dowiesz np. co to jest pas ruchu (podpowiem: są wyznaczone i nie wyznaczone)

trynkiewicz napisał/a:

Najgorsze jest w tym że rowerzysta miał racje jak mówi przepis drogowy

"jak chuju nie mozesz zjechac z krzyżowania to na niego nie wjeżdzaj" a to akurat było skrzyżowanie ten ford zastawił drodze ale ten cwaniaczek z jego starym chyba to jakiś naćpany hehe i ojciec wychował bandyte i oszusta a sam TRWAM ogląda ja pierdole co za nardód pisowski i dam piwo moze ktoś zobaczy tego cwaniaczka z tego rzęchopla za 4 tysiące zarobione na szparagach, ps cyklista sprawe wygra bo nie dosc ze ma nagrane jak go szarpie ma numery ma jasna sytuacje to jeszcze cwaniaczek dostanie mandat odrazu za zastawianie przejsciia 300 złotych wolskich ;p

Rynkiewicz - jak wyżej - może nawet z barcą pójdziecie na jeden kurs. Ty znów zwracaj większą uwagę jak będą omawiać co to jest skrzyżowanie

Resztę sadistikowych pojebó już mi się nie chce cytować - ale powinni zaostrzyć jeszcze bardziej egzaminy na prawko jak tacy debile co widzą tam skrzyżowanie zdali (raczej za łapówki)
Zgłoś
J................t 2014-03-16, 20:16
Kierowcy obsrywają rowerzystów, rowerzyści kierowców. No dobra, rozumiem, ale kurwa, winnych jest pełno po jednej i po drugiej stronie. Nie mam prawka, więc się nie wypowiem, ale często widziałem sytuację, gdzie rowerzysta zawinił. Ale wśród kierowców też są buraki, np. byłem uczestnikiem sytuacji, jak typowy cwaniak z łańcuchem na szyi i zimnym łokciem przepuszcza jakąś babkę na przejściu, a gdy tylko koła mojego roweru dotknęły ulicy - zaczął jechać. Co ciekawsze, babka nie zdążyła jeszcze przejść, więc nie, nie wpieprzyłem mu się pod koła sam. Oczywiście darł mordę, że mu się wpierdalam, ale jeśli przepuszcza, to powinien poczekać, aż wszyscy znajdą się na chodniku, tak? Do tego jechał za mną i chciał mi zajechać kilkakrotnie drogę, non stop drąc mordę.
Z drugiej strony, obserwowałem jak debile na rowerach przejeżdżają na czerwonym, gdy samochody zaczynają ruszać, ścinanie dwupasmówki na ukos, wyjeżdżanie pod prąd na skrzyżowaniu...
Co do filmiku, to jawnie rowerzysta się wpieprzył nie tak, jak powinien, koleś zajechał mu drogę dla jego własnego bezpieczeństwa. Po co ścinał pod prąd tą ulicę? Mógł skręcić na najbliższym przejściu dla pieszych. Kierowca też przesadna reakcja, ale ponoć za kółkiem ludzie się zmieniają.
Jaki z tego morał? Niech jedni drugich przestaną obsrywać, bo idioci znajdą się po każdej stronie.
Tak, wiem, idę po maść.
Zgłoś
hassasynn 2014-03-16, 20:24 2
"Kurwa brawo", "Jestes nagrany" ale spierdolona ciota^^
Zgłoś
Black Snake 2014-03-16, 20:25 4
JaredBlackout, nie masz prawka to się nie wypowiadaj. Stul mordę i na rower nie wsiadaj. Po 1 NIE WOLNO przejeżdżać przez przejście. Masz kurwa zsiąść z roweru i grzecznie jak potulna kurwa go przeprowadzić na drugą stronę. Po 2 jest takie pojęcie jak "ustąpienie pierwszeństwa". Mniej więcej chodzi w nim o to, że ustępując komuś pierwszeństwa nie wolno wpłynąć na jego kierunek ruchu i prędkość. Tak więc jeśli nie zmusił babki do przyspieszenia tempa to znaczy, że wszystko prawidłowo zrobił. A ty łamiąc przepisy wpierdoliłeś mu się pod koła.

Zrobili obowiązkowe prawo jazdy AM na motorowery to i na rowery powinni zrobić prawo jazdy.
Zgłoś
ellsworth 2014-03-16, 20:25 3
Kierowca żadnych przepisów nie złamał, przynajmniej drogowych i tu rowerzysta ma nieuzasadnione pretensje, natomiast za czynny napad powinien dostać taką karę, żeby się nie pozbierał!
Zgłoś
Z................0 2014-03-16, 20:31 1
To nagrywanie byle pierdoły i usilne robienie z tego afery w internecie zaczyna być już wkurwiające.

Jeszcze przypadkowo postawiłem piwo za to dziadostwo.
Zgłoś
jessjess 2014-03-16, 21:00 1
Hehe, wjazd na Politechikę od strony Wólczańskiej, przy wyjeżdżaniu też są takie szopki.
Zgłoś
Mercury001 2014-03-16, 21:19 1
jestem ZA wprowadzeniem ponownie karty rowerowej (i egzaminu na nią). Osoba, która nie zna przepisów ruchu drogowego, nie jeździ autem, nie umie się zachować poprawnie, i swoją niewiedzę maskuje agresją i brakiem zdecydowania w działaniach. Jak dla mnie, rowerzysta zachował się zupełnie nielogicznie.
Zgłoś
C................r 2014-03-17, 7:23 1
Szkoda, że omegas wypadł tak blado przed kamerą. Widać, że nie ma skrzyżowania, więc nie wiem, gdzie się rowerzysta pcha. Mógł koleś wysiąść, zapytać, czy zna przepisy, kazać mu sfilmować to miejsce i zniszczyć znawcę intelektualnie, skutecznie zamykając mu mordę. Ale widać, że mu zabrakło zwojów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem