📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
rzucił granata, a dzieci za nim pobiegły
Przecież oni mają broń...po chuj wysiadać? Jak ojciec strzela do bażanta zimą to nie wyłazi, tylko z okna samochodu wali. Głupie dałny
Myślisz że on wyskoczył żeby złapać dziecko i zastrzelić? Widzę internet inteligencja opanowała.
@nimrOd
A ja widzę, że ty też do najinteligentniejszych ludzi nie należysz... Kurna to gołym okiem widać, że nasz kolega CELOWO to napisał i CELOWO sobie JAJA robi. Daremny jesteś. A jak chcesz sie przypierdsolić do mnie to możesz tylko do ortografi, ponieważ mam umysł ścisły, a nie humanistyczny.
A ja widzę, że ty też do najinteligentniejszych ludzi nie należysz... Kurna to gołym okiem widać, że nasz kolega CELOWO to napisał i CELOWO sobie JAJA robi. Daremny jesteś. A jak chcesz sie przypierdsolić do mnie to możesz tylko do ortografi, ponieważ mam umysł ścisły, a nie humanistyczny.
Dzielny amerykański żołnierz przegonił grupę terrorystów! Bohater!
No co kurwa, żołnierz tez chciał zjesc cukierków troche
@powell
Pic za chuja nie powiązany z tematem, ale jest zajebisty, więc masz piwo
Pic za chuja nie powiązany z tematem, ale jest zajebisty, więc masz piwo
Jakoś w 20 sekundzie filmiku od ~Cthulhu obiło mi się o uszy słowo 'chuju' ;dd
Mi się najbardziej podoba ten moment jak ta młoda w niebieskim sweterku przypieprzyła innemu xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów