📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Za darmo pewnie nie dostała, ale i tak to jebane ścierwo powinno trafić do obozu pracy póki nie wypłaci tej suczy odszkodowania za napaść, gdyż każdy samosąd to tylko dowód, że zlokalizowano ludzkie ścierwo.
spoko spoko wieczorem wroci do domu, przeprosi Juriego za to ,ze sobie kostki poobijal...
Przecież to są dwie baby, poznaje bo ta w krótkich włosach ma torebkę
w/g kobiet przecież równa jest jemu, ta sama siła itp nie wolno mówić inaczej... po prostu cipa z niej bić się nie potrafi ani bronić
chciałbym poznać jakieś informacje na temat tego zajścia, może kurwisko dawało dupy na lewo i prawo.
Rebeliant napisał/a:
Za darmo pewnie nie dostała, ale i tak to jebane ścierwo powinno trafić do obozu pracy póki nie wypłaci tej suczy odszkodowania za napaść, gdyż każdy samosąd to tylko dowód, że zlokalizowano ludzkie ścierwo.
Jak chcesz płacić ludziom za to, że dostali wpierdol, to odrazu zostań sszefem związku zawodowego prowokatorów wszelkiej maści.
Rebeliant napisał/a:
Za darmo pewnie nie dostała
Też jestem tego prawie pewien. Dziś chuje cycate włączają telewizor i słyszą że są we wszystkim lepsze, co potem się przekłada na to że uważają że wszystko im wolno, co z kolei przekłada się na kłapanie ryjem.
DzidaZawodnik napisał/a:
Jak chcesz płacić ludziom za to, że dostali wpierdol, to odrazu zostań sszefem związku zawodowego prowokatorów wszelkiej maści.
Każdej ofierze należy się zadośćuczynienie ze strony sprawcy. Jesteś po prostu pojebany, czy nie z tej planety, że tego nie pojmujesz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów