zdolna bestia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ciekawe, dlaczego go nie wyrzucili ze sceny? może bali się, że ich też podziurawi
Niemiec więc co się dziwić , normalny nie moze byc, a tak w ogóle dostał się dalej O_O?
tutaj macie inny jego występ, bo ten jest na tyle słaby żeby go mogli w tv puścić
sadistic.pl/teatr-jednego-aktora-vt4145.htm (ach stare zakamarki harda... )
sadistic.pl/teatr-jednego-aktora-vt4145.htm (ach stare zakamarki harda... )
Płacz, łzy, emocje, obrzydzenie, zawroty głowy i omdlenia.... Słabi psychicznie Ci niemcy coś
Czy ja tam widzę ładne Niemki??? A koleś faktycznie dobry, fajnie ich wkręcił z tym okiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów