📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Angel,
Nie oszukasz mnie tym duplikatem.
Zastrzegam, że w komentarzach jest mirror.
sadistic.pl/przywitanko-vt494728.htm
Nie oszukasz mnie tym duplikatem.
Zastrzegam, że w komentarzach jest mirror.
sadistic.pl/przywitanko-vt494728.htm
Już wolę murzynów od żydów. Murzyn jest po prostu głupi, ale żyd ciągle kłamie, próbuje zdobyć władzę wszelkimi sposobami i obracać ludzi przeciwko sobie. I rządzą Polską bo idioci na nich ciągle głosują.
Kamil1986DC napisał/a:
Na przykład jebany Jezus Chrystus
Jezus Chrystus drogi kolego nie był żydem. Jego matka Maryja owszem (ale potem przestała być Żydówką). Nazywał siebie królem Żydów. Ochrzcił Go Jan Chrzciciel a od Chrztu pochodzi nazwa Chrześcijanie, a tradycja chrztu świętego jest do dziś.
Nauczał ludzi Co to jest wiara, miłość i szacunek do bliźnich oraz nieprzyjaciół. A przede wszystkim jak głosi pismo święte umarł w męczarniach za Nasze grzechy i Twoje też kolego.
A i wcale nie był jak to napisałeś "jebany" tak jak Ty przez swojego wujka w wannie
Tom9310 napisał/a:
Jezus Chrystus drogi kolego nie był żydem. Jego matka Maryja owszem (ale potem przestała być Żydówką). Nazywał siebie królem Żydów. Ochrzcił Go Jan Chrzciciel a od Chrztu pochodzi nazwa Chrześcijanie, a tradycja chrztu świętego jest do dziś.
Nauczał ludzi Co to jest wiara, miłość i szacunek do bliźnich oraz nieprzyjaciół. A przede wszystkim jak głosi pismo święte umarł w męczarniach za Nasze grzechy i Twoje też kolego.
A i wcale nie był jak to napisałeś "jebany" tak jak Ty przez swojego wujka w wannie
Jesteś pierdolnięty wierząc w te niedorzeczne bajki, więc krótko mówiąc chuj ci w dupę katoliku
Kamil1986DC napisał/a:
Jesteś pierdolnięty wierząc w te niedorzeczne bajki, więc krótko mówiąc chuj ci w dupę katoliku
Przymknij mordę, jebana parówo Niedorzeczne bajki... bo jakiś śmierdzący kamilek tak napisał, pf. Charam na ciebie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów