📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Stary...
Jak ty się będziesz bawił w halmana, to skończysz tak samo jak on...
Zjedz Snickersa, co...?
Zjedz Snickersa, co...?
Już Ci się prawa strona z lewą miesza. Odpocznij sobie
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Stary...
Zjedz Snickersa, co...?
Przecież to 3 konto halmana. Rozstrojenie jaźni bo jeszcze fantastico dochodzi do trójcy
To musi być jakieś RPA.
Co się tak czepiacie Prącia? Zlasowało wam mózgi wczoraj, że nie rozumiecie sensu jego opisu?
Co się tak czepiacie Prącia? Zlasowało wam mózgi wczoraj, że nie rozumiecie sensu jego opisu?
luxpiotr napisał/a:
Tam jest ruch lewostronny czy prawostronny?
wygląda na to, że jak kto woli...
Znak drogowy przed mostem sugeruje ruch lewostronny, ale wygląda mi to na materiał z krainy mużynów więc przepisy prawa drogowego to tylko zbiór ogólnych porad.
Co za huj na motorku
Tępa dzido - po lewej stronie...?! Weź sobie do prawej ręki przywiąż słomę a do lewej siano lub podpisz markerem cepie, jak nie odróżniasz własnych rąk, która lewa a która prawa strona!
Widać gołym okiem że ruch jest lewostronny, gość w aucie zasnął, albo zasłabł. Jak jakiś debil całe życie przechodził chodnikiem, niech głosu nie zabiera.
Ale z ciebie tępy cep, taki kałman onanista a do tego tępy idiota, motocyklista podobnie jak i wcześniejsi jechał prawidłowo lewą stroną po filmik jest z kraju gdzie jest ruch lewostronny, popatrz na znaki tępa pało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów