Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czytałem stary i nowy testament w myśl powiedzenia "Poznaj wroga poznaj siebie"
Zniszczyć wszystkie religie.
Czas wrócić do oddawania czci prawdziwym potęgom... tak jak przed chrztem Polski.
ciapaki
Skoro czytałeś to zwracam honor. Jesteś rodzimowiercą?
Tylko że napisałeś w jednym poście żeby zniszczyć wszystkie religie i jednocześnie o powrocie do słowiańskich kultów, więc chyba nie do końca kumam twój sposób myślenia. Niemniej co do tego, że większość współczesnych religii jest chuja warta, to się zgadzam
Skoro czytałeś to zwracam honor. Jesteś rodzimowiercą?
Tylko że napisałeś w jednym poście żeby zniszczyć wszystkie religie i jednocześnie o powrocie do słowiańskich kultów, więc chyba nie do końca kumam twój sposób myślenia. Niemniej co do tego, że większość współczesnych religii jest chuja warta, to się zgadzam
Przez rodzimowiercą rozumiem to, że zostałem wychowany w rodzinie katolickiej, zgadza się, chociaż nikt nigdy na mnie nie kładł nacisku, abym szedł do kościoła. Dostąpiłem wszystkich sakramentów, od chrztu do bierzmowania.
/edit
No i oczywiście w 19 roku życia dokonałem aktu aposyazji.
Moją subiektywną opinią jest to że tak naprawdę jesteśmy zależni od sił natury, co by się nie działo na tym polegamy. Nie rozpatruję tego co było przed chrztem polski jako religii tak jak Ty. Może się źle wyraziłem pisząc "słowiańskich kultów". Miałem na myśli najprostsze oddawanie czci siłom natury. Tak jak Indianie, aby przybyły bizon na prerię tańczyli wokół wielkiego ognia wznosząc modły do Wielkiego Ducha.
Dobrze napisane, większość współczesnych religii. Jakbym miał się na coś zdecydować to bym wybrał Buddyzm. Z dala od wszystkich, wyłącznie z samym sobą. Pasuje do mojej natury,
A ten cały post to wynika z tego, że wyjebauem ze szwagierem i ojcem 1l wódy bo siostra jest w ciąży!
Jak dobrze, że jest fajerfoks, który poprawie błędy.
kurwa, będę wujkiem
Nie zgadzam się. To jest broń na poziomie równym do poziomu intelektualnego (jeżeli tak to można nazwać) tych idiotów
Można jaśniej? Albo jestem zbyt nietrzeźwy albo piszesz jak debil
pamiętaj że jedyne co można wykorzystać przeciwko muslimom to karabiny i rakiety... w sumie jak byś napisał książkę to nie wiem czy cokolwiek dało by się z niej wynieść...
Nie poznaję was, "ludzie". To jest jednak książka, a niszczenie książek jest jedną z największych możliwych manifestacji głupoty. Poza tym myślicie, że niszcząc koran zaszkodzicie ciapatym? Nie. Po prostu pokażecie, że jesteście jebanymi debilami i burakami, jak szwaby które podczas wojny paliły książki. Przykro mi jak na to patrzę.
PS:
Bardziej zaszkodzisz ciapatemu jeśli koran przeczytasz, zrozumiesz i wykorzystasz przeciwko niemu, a nie spuścisz go w kiblu.
Ja nie widze zadnego problemu Bongman... Wez tak zrob jak proponujesz, tylko pojedz do nich i wykorzystaj koran przeciwko nim. Ciekawe ile czasu zajmie zanim obetna ci glowe. Tylko najgraj filmik bo chcialbym zobaczyc. Ty oczekujesz dla nich zrozumienia i rozmowy. Niestety oni niszcza koscioly, nawet cmentarze poleglych zolnierzy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów