sadistic.pl/piss-on-the-koran-vt50745.htm
Tutaj jest lepsza wersja.
sadistic.pl/piss-on-the-koran-vt50745.htm
Każda wersja koranu w kiblu jest lepsza od kolejne. Im więcej gówna w kiblu tym lepiej.
Im więcej gówna w kiblu tym lepiej.
tu są nawet dwa gówna
sadistic.pl/sranie-na-koran-vt139591.htm
Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Bongmanie co prawda to prawda, dobrze prawisz spuszczając w kiblu książke nic nie zdziałamy a jedynie zatkamy latrynę. A niszcząc książke hm no skoro ktoś zapłacił za to gów*o jego sprawa, ja bałbym sie tego świnstwa dotknąć. Drodzy sadolowie jeśli chcecie zaszkodzić muslimowi poznajcie się z którymś bedzcie goscinni na 10 minut zaproponujcie coś dobrego do jedzenia i picia a w jedzeniu szyneczki nałóżcie czy cos, a potem mu powiedzcie by sie zgorszył
Nie poznaję was, "ludzie". To jest jednak książka, a niszczenie książek jest jedną z największych możliwych manifestacji głupoty. Poza tym myślicie, że niszcząc koran zaszkodzicie ciapatym? Nie. Po prostu pokażecie, że jesteście jebanymi debilami i burakami, jak szwaby które podczas wojny paliły książki. Przykro mi jak na to patrzę.
PS:
Bardziej zaszkodzisz ciapatemu jeśli koran przeczytasz, zrozumiesz i wykorzystasz przeciwko niemu, a nie spuścisz go w kiblu.
Koran jak biblia i talmud to stek bzdur, które ktoś w pocie dupy napisał aby kontrolować buractwo.
Szacunek to ja mogę mieć do encyklopedii czy nawet do jebanego zmierzchu w porównaniu z koranem czy innym religijnym gównem.
itd itd
Gardzę religią
"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"Bongmanie co prawda to prawda, dobrze prawisz spuszczając w kiblu książke nic nie zdziałamy a jedynie zatkamy latrynę. A niszcząc książke hm no skoro ktoś zapłacił za to gów*o jego sprawa, ja bałbym sie tego świnstwa dotknąć. Drodzy sadolowie jeśli chcecie zaszkodzić muslimowi poznajcie się z którymś bedzcie goscinni na 10 minut zaproponujcie coś dobrego do jedzenia i picia a w jedzeniu szyneczki nałóżcie czy cos, a potem mu powiedzcie by sie zgorszył
Jeżeli muzułmanin wejdzie w "przypadkowy" kontakt ze świniną to nie popełnia grzechu, musi to być świadomy kontakt poczyniony z dobrej woli.
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów