Pan Bear na pustkowiu radzi sobie sam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Rozjebałeś mi dzieciństwo,pewnie się okaże że krokodyle Irvina były pluszowe
konio167 napisał/a:
Rozjebałeś mi dzieciństwo,pewnie się okaże że krokodyle Irvina były pluszowe
życie to nie bajka i nie głaszcze cie po jajkach
konio167 napisał/a:
krokodyle Irvina były pluszowe
Podobno płaszczki były pluszowe a wiemy jak skończył
ja słyszałem że to nie była płaszczka tylko jakieś inne gówno ... szkoda kolesia ale bear w jakimś stopniu próbóje go zastąpić
Przed programem pojawia się informacja, że niektóre sceny są inscenizowane tylko po to żeby pokazać co zrobić w danej sytuacji. Proste.
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOŁŁŁ! ;(
zabor napisał/a:
co za typ ... a ja tyle lat wierzyłem że to master xD
ja to samo ... chciałem być taki zajebisty
Dla mnie zawsze bedzie zajebisty
No noo a moze wszystkie te wielkie larwy tak naprawde wypelnione sa jogurtem brzoskwiniowym, a to ze sie ruszaja to sztuczka z hollywood XDDDD
Kooron napisał/a:
chciałem być taki zajebisty
Nie martw się synu możesz pragnąć być teraz tak zajebisty jak ja
ja pierdole oO ludzie Bear Grylls w Born Survival pokazuje jedynie jak przetrwac w danych warunkach, napisane jest, że niektóre sceny zostały zainscenizowane - po to by własnie ukazać jak prawidłowo wtedy postepować.
Odnośnie Steva Irvina to kiedyś pokazali w czasie odcinka na Discovery jak kręcili "pełnometrażowe" filmy z dżungli/pustyni - większość tych rzadkich okazów zwierząt które poszukiwał były na kilka minut wyciągane z klatek hodowców, robili kilka ujęć i oddawali - były też wpadki jak im uciekały.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów