Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:59
Prawie jak kursk
pazuzu • 2025-03-28, 10:39
U wybrzeży Hurghady w Egipcie zatonęła turystyczna łódź podwodna. Na jej pokładzie było 45 Rosjan, w tym dzieci. Niestety większość się uratowała ale i tak zdechło 6 rusków w tym 2 dzieci 🙂

00:00
00:28
Download
Zmieniono 2 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lukash2107 2025-03-28, 16:04
Opis jest zajebisty🤣 Niestety większość sie uratowała no ja p🤬le.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-28, 16:21 1
W planie wycieczki było tylko zanurzenie i nikt nic nie mówił o wynurzaniu więc dobre i to. Chociaż mogli popłynąć w rejs integracyjny z banderowcami to byłby happy end jak w Titaniku
Zgłoś
pyotreck 2025-03-28, 16:36
anubis90 napisał/a:

Szkoda, że to nie Amerykanie.
Ale na Litwie zdechło czterech, więc jest ok.

Następny zmanipulowany zakompleksiony wysryw. Wmówili mu ze amerykanie są be a szwaby super. Wincyj tuska!
Zgłoś
Demon.z.Demoncji 2025-03-28, 17:21 5
Ale co niektórym propaganda mózgi pozjadała. Cieszy was k🤬a śmierć dzieci, tylko dlatego, że ruskie? Smutne to w c🤬j. Szczerze to mam w dupie jak na froncie ruskie z upadlińcami się nap🤬lają. Ich wspólna strata i osłabienie obu, to nasza korzyść. Ruskie do nas pretensji terytorialnych nie mają. A upadlińce już tak. Zastanówcie się, co będzie jak ta wojna się skończy, ile ścierwa z upadliny do nas napłynie, ilu debili z ptsd. Wrócą lata 90. Już dzięki nim wracają. Pokażcie mi statystyki, ilu w zeszłym roku złapano ruskich prowadzących pod wpływem, ilu rozj🤬o kogoś po pijaku, ilu okradło lub napadło i zestawmy to z upadlińcami. Słaba ukraina leży w naszym interesie. A my zamiast dbać o własne państwo, to wspieramy jakiś sztuczny wrogi nam kraik. Dymacie na to, żeby oddać ukropom wszystko, gratulacje. Zróbcie może na sadolu jeszcze jakąś zbiórkę dla Mykoly na nowy rowerek czy coć. Odnoszę wrażenie, że admini tej strony mają korzenie na upadlinie. Bo 90% użytkowników na pewno. Bongman z krabami się w grobie kula, patrząc na to jak ta strona zeszła na psy.
Zgłoś
anubis90 2025-03-28, 17:25 2
Demon.z.Demoncji napisał/a:

Ale co niektórym propaganda mózgi pozjadała. Cieszy was k🤬a śmierć dzieci, tylko dlatego, że ruskie? Smutne to w c🤬j. Szczerze to mam w dupie jak na froncie ruskie z upadlińcami się nap🤬lają. Ich wspólna strata i osłabienie obu, to nasza korzyść. Ruskie do nas pretensji terytorialnych nie mają. A upadlińce już tak. Zastanówcie się, co będzie jak ta wojna się skończy, ile ścierwa z upadliny do nas napłynie, ilu debili z ptsd. Wrócą lata 90. Już dzięki nim wracają. Pokażcie mi statystyki, ilu w zeszłym roku złapano ruskich prowadzących pod wpływem, ilu rozj🤬o kogoś po pijaku, ilu okradło lub napadło i zestawmy to z upadlińcami. Słaba ukraina leży w naszym interesie. A my zamiast dbać o własne państwo, to wspieramy jakiś sztuczny wrogi nam kraik. Dymacie na to, żeby oddać ukropom wszystko, gratulacje. Zróbcie może na sadolu jeszcze jakąś zbiórkę dla Mykoly na nowy rowerek czy coć. Odnoszę wrażenie, że admini tej strony mają korzenie na upadlinie. Bo 90% użytkowników na pewno. Bongman z krabami się w grobie kula, patrząc na to jak ta strona zeszła na psy.

Zgadzam się w stu procentach.
Za dużo w Polsce wielbicieli banderowców. Przez to nasz kraj schodzi na psy.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-28, 17:31 2
@Demon.z.Demoncji: Może w ramach kompromisu uznajmy, że na wschód od Buga nic dobrego dla Polski nie ma i nie kłóćmy się o detale?
Zgłoś
kubota-1980 2025-03-28, 17:58 2
Mówienie o dzieciach, że zdechły - dużo mówi szambie w głowie takiej osoby. ..
Wczoraj robiłem zdjęcia na otwarciu burdelu. Masz pozdrowienia od swojej matki.
Zgłoś
Archibald_Cunningham 2025-03-28, 18:42
Czemu nie na froncie i nie bronią rosji? przecież tam tuż przy granicy nato szczeka
Zgłoś
CARLOSDELAHESUS 2025-03-28, 19:08 1
Driver19cm napisał/a:

Towarzysz dupov jak zwykle na posterunku. Sianie ruskiej propagandy ma wyssane z mlekiem kacpaskiej matioszki i alkoholika ojca

P🤬lisz o sianiu ruskiej propagandy i jednocześnie piwkujesz coś co ewidentnie nosi znamiona czynu z art 256 KK oraz art 257 KK RP. Śmieszny jesteś.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-28, 20:07
wójt napisał/a:

Twoja matka dalej się puszcza za puszkę harnasia z ukrami? Czy już przestała?

A u Ciebie wszyscy zdrowi? Zacznij brać leki.
Zgłoś
MysteryMan 2025-03-28, 20:27
anubis90 napisał/a:

A ciebie dupa boli, że ktoś przeciwko Ukrom gada.
Naprawdę myślisz, że wszyscy ludzie kochają banderowców, tak jak ty??

Ale nikt k🤬a ich tu nie kocha, po prostu śmierć kacapskiej k🤬y cieszy. Nic k🤬a więcej.

[ Dodano: 2025-03-28, 20:30 ]
Siriuz napisał/a:

Zakładaj więcej tych kont Ukraińcu i nie zesraj się.
Tak, wiadomo. Czekam aż zaczniecie p🤬lić, że Wołyń to sprawka Polaków. Menty jedne. Oby denazyfikacja trwała do skutku.
To nie są Polacy. Na tym forum siedzą trole ukraińskie, czy c🤬j wie może i ruskie, a może niemieckie albo amerykańskie... żaden normalny Polak nie wybielałby zbrodni wołyńskich, nie cieszyłby się ze śmierci dzieci i nienawidził Rosjan bardziej niż Niemców.

Jesteś pop🤬lony ? Kto tu wybiela zbrodnie wołyńskie ? Co ma k🤬a zbrodnia wołyńska że cieszymy się że parę ruskich kurew gryzie ziemie ? Zesrałeś się na logikę czy jak ?
Zgłoś
CrystalFairy 2025-03-28, 20:43
K🤬a, to tylko woda, po co te mordy drzeć jak się jest na górnym pokładzie...
Zgłoś
Siriuz 2025-03-28, 20:54
MysteryMan napisał/a:

Ale nikt k🤬a ich tu nie kocha, po prostu śmierć kacapskiej k🤬y cieszy. Nic k🤬a więcej.
Jesteś pop🤬lony ? Kto tu wybiela zbrodnie wołyńskie ? Co ma k🤬a zbrodnia wołyńska że cieszymy się że parę ruskich kurew gryzie ziemie ? Zesrałeś się na logikę czy jak ?

Postawiłeś piwa dwóm debilom, dla których Wołyń to ruska propaganda. Może rozjaśnisz jaka to Twoja logika doprowadziła Ciebie do takich bystrych stwierdzeń?
Zgłoś
MysteryMan 2025-03-28, 22:28 2
Siriuz napisał/a:

Postawiłeś piwa dwóm debilom, dla których Wołyń to ruska propaganda. Może rozjaśnisz jaka to Twoja logika doprowadziła Ciebie do takich bystrych stwierdzeń?

To ty wp🤬lasz temat Wołynia choć filmik i sytuacja na nim nie ma nic z tym wspólnego. To ty wtrąciłeś coś o ukrach choć znowu filmik nic nie ma z tym wspólnego. Masz jakiś problem że ludzie się cieszą że ruskie k🤬y giną i zaczynasz coś p🤬lić o ukrach Wołyniu i banderowcach.

[ Dodano 2025-03-28, 22:32 ]
Według twojej logiki jak cieszy mnie śmierć kacapów to od razu jestem banderowcem trochę to zabawne, ale cały czas tylko wy kacapskie śmieci wspominacie o Wołyniu a ile krzywd sprawiły nam ruskie k🤬y ? Wydaje mi się że nieco więcej. Wolę Ukrainę niż kacapskie k🤬y z prostej przyczyny i nie nie kocham ich ale to ich napadli to na nich k🤬y ruskie napadły nie na odwrót.

[ Dodano 2025-03-28, 22:39 ]
A postawiłem im te piwa ponieważ mają racje zbrodnia na Wołyniu jest wykorzystywana do propagandy aby Polacy nie chcieli pomagać Ukrainie.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-03-28, 22:44 2
Demon.z.Demoncji napisał/a:

Ale co niektórym propaganda mózgi pozjadała. Cieszy was k🤬a śmierć dzieci, tylko dlatego, że ruskie?

Ależ nie, przecież z 6 ofiar tylko 2 były dziećmi. Cieszy mnie śmierć 4 dorosłych rusków. Prawdopodobnie zamożnych, ruskie elity, czyli największych beneficjentów putinizmu.

Śmierć każdego z nich to większy powód do radości, niż śmierć 100 kacapów z prowincji na ukraińskim froncie. I z tego powodu idę walnąć sobie zimnego browca!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem