Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:57
Prawie jak kursk
pazuzu • 2025-03-28, 10:39
U wybrzeży Hurghady w Egipcie zatonęła turystyczna łódź podwodna. Na jej pokładzie było 45 Rosjan, w tym dzieci. Niestety większość się uratowała ale i tak zdechło 6 rusków w tym 2 dzieci 🙂

00:00
00:28
Download
Zmieniono 2 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Siriuz 2025-03-28, 22:50
MysteryMan napisał/a:

A postawiłem im te piwa ponieważ mają racje zbrodnia na Wołyniu jest wykorzystywana do propagandy aby Polacy nie chcieli pomagać Ukrainie.

A po jaki c🤬j mamy pomagać Ukrainie?! Chesz pomagać to k🤬a jedź tam i pomagaj a od Polaków się odp🤬l. Tam sobie wymac🤬j szabelką i morduj rosyjskie dzieci.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-03-28, 22:52 1
Archibald_Cunningham napisał/a:

Czemu nie na froncie i nie bronią rosji? przecież tam tuż przy granicy nato szczeka

Bo to są ci, których Putin ze służby wojskowej zwolnił. Rosyjskie elity z dużych miast, jego najwierniejsi sympatycy. Nowoczesna ruska szlachta, która dobrze się bawi i gardzi tymi zaszczanymi pijakami z prowincji, którzy za nich gniją w ukraińskim błocie.
Tak wyglądają stosunki społeczne w Kacapii, a ja miałem kiedyś nieprzyjemność poznać kilku takich jak oni. J🤬e, zadufane w sobie aroganckie buce, tym są. Więc c🤬j im na grób.
Zgłoś
MysteryMan 2025-03-28, 23:03 1
Siriuz napisał/a:

A po jaki c🤬j mamy pomagać Ukrainie?! Chesz pomagać to k🤬a jedź tam i pomagaj a od Polaków się odp🤬l. Tam sobie wymac🤬j szabelką i morduj rosyjskie dzieci.

Po to żeby jak najwięcej kacapów zdechło podoba się ?

[ Dodano 2025-03-28, 23:05 ]
I nie p🤬l o mordowaniu dzieci ruskie k🤬y potrafią atakować szpitale więc no.

[ Dodano 2025-03-28, 23:12 ]
polsatnews.pl/wiadomosc/2022-06-02/wojna-na-ukrainie-lwow-upamietniono...
We środę, podczas swojego przemówienia do narodu prezydent Ukrainy Wołodymyr Zełenski zaznaczył, że "podczas 98 dni rosyjskiej inwazji 689 dzieci zostały rannych w wyniku ataków najeźdźcy, 243 zginęły, a 139 zaginęło."
Stare info bo nie chciało mi się szukać, masz o mordowaniu dzieci kacapku.
Zgłoś
Siriuz 2025-03-28, 23:20 1
MysteryMan napisał/a:

Po to żeby jak najwięcej kacapów zdechło podoba się ?
I nie p🤬l o mordowaniu dzieci ruskie k🤬y potrafią atakować szpitale więc no.

Ja nie mam z Ruskimi żadnego problemu, tak samo jak z Niemcami. Przed wybuchem wojny na Ukrainie za takie p🤬lenie jak Twoje prokuratura ścigała, ale państwo się skundliło.
Natomiast w tych szpitalach o których piszesz zwykle siedzą naziole i tylko czekają na udaną prowokację, żeby p🤬lić zaraz na świat o Ruskich zbrodniach wojennych. Pamiętam te ukraińskie celebrytki udające pacjentki szpitala. Sk🤬iele Zelenskiego zniszczyli tamę na Kachowce co ćwiczyli wcześniej z Amerykanami, a potem zwalili winę na Ruskich. Ostrzelali elektrownie atomową i zwalili na Ruskich. Wiele wskazuje też że Bucza to również ich sprawka. J🤬 zakłamanych nazioli i każdego kto ich popiera.

[ Dodano 2025-03-28, 23:22 ]
MysteryMan napisał/a:

We środę, podczas swojego przemówienia do narodu prezydent Ukrainy Wołodymyr Zełenski zaznaczył, że "podczas 98 dni rosyjskiej inwazji 689 dzieci zostały rannych w wyniku ataków najeźdźcy, 243 zginęły, a 139 zaginęło."
Stare info bo nie chciało mi się szukać, masz o mordowaniu dzieci kacapku.

Mam szukać przemówienia Putina kacapku? Patrząc na to co odp🤬la reżim Zelenskiego to tych dzieci tam zginęło raczej 100x więcej, zostały zmielone, zjedzone i sprzedane przez ukraińskich nazioli.
Zgłoś
LukaResoviak 2025-03-29, 1:27
Wolałbym by to polaczki byli
Zgłoś
Bolo007 2025-03-29, 2:26
Rusofobiczne debile znowu aktywne, jednak politycy są reprezentacją społeczeństwa
Zgłoś
Wombat212 2025-03-29, 3:18
Patryc napisał/a:

Masz piwo za opis.

Populacja k🤬a
Zgłoś
Driver19cm 2025-03-29, 9:38 2
CARLOSDELAHESUS napisał/a:

P🤬lisz o sianiu ruskiej propagandy i jednocześnie piwkujesz coś co ewidentnie nosi znamiona czynu z art 256 KK oraz art 257 KK RP. Śmieszny jesteś.

Kolejny ruski pet

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
CARLOSDELAHESUS 2025-03-29, 14:53
Driver19cm napisał/a:

Kolejny ruski pet

Tak sobie tłumacz deklu. Po prostu jesteś biednym chorym człowieczkiem i to jest rzeczywistość, której usiłujesz nie widzieć. Swoją drogą... takie hasełka, tandetne i oklepane jak dupa twojej matki robiły wrażenie na bezmyślnym motłochu w roku 2022. Mamy rok 2025 i wiele się zmieniło pocieszny relikcie AW47.
Zgłoś
MysteryMan 2025-03-29, 16:00
Siriuz napisał/a:

Ja nie mam z Ruskimi żadnego problemu, tak samo jak z Niemcami. Przed wybuchem wojny na Ukrainie za takie p🤬lenie jak Twoje prokuratura ścigała, ale państwo się skundliło.
Natomiast w tych szpitalach o których piszesz zwykle siedzą naziole i tylko czekają na udaną prowokację, żeby p🤬lić zaraz na świat o Ruskich zbrodniach wojennych. Pamiętam te ukraińskie celebrytki udające pacjentki szpitala. Sk🤬iele Zelenskiego zniszczyli tamę na Kachowce co ćwiczyli wcześniej z Amerykanami, a potem zwalili winę na Ruskich. Ostrzelali elektrownie atomową i zwalili na Ruskich. Wiele wskazuje też że Bucza to również ich sprawka. J🤬 zakłamanych nazioli i każdego kto ich popiera.
Mam szukać przemówienia Putina kacapku? Patrząc na to co odp🤬la reżim Zelenskiego to tych dzieci tam zginęło raczej 100x więcej, zostały zmielone, zjedzone i sprzedane przez ukraińskich nazioli.

Nom co jeszcze powiesz co tam jeszcze wymyślisz ? Jaką propagandę tu nam p🤬lniesz ? Zaraz powiesz że Ukraińcy mają bojowe komary, ale zaraz, twoje kochane kacapki niczemu winne już tak mówiły nieprawdaż ?
Zgłoś
Siriuz 2025-03-29, 16:20
MysteryMan napisał/a:

Nom co jeszcze powiesz co tam jeszcze wymyślisz ? Jaką propagandę tu nam p🤬lniesz ? Zaraz powiesz że Ukraińcy mają bojowe komary, ale zaraz, twoje kochane kacapki niczemu winne już tak mówiły nieprawdaż ?

Rób dalej loda Zeleńskiemu, jak mu się zacznie dupa palić to i tak się po Ciebie zgłosi.
Zgłoś
MysteryMan 2025-03-29, 17:04
Siriuz napisał/a:

Rób dalej loda Zeleńskiemu, jak mu się zacznie dupa palić to i tak się po Ciebie zgłosi.

Dobrze dobrze kacapku idź op🤬l putlerowi.
Zgłoś
Eater 2025-03-29, 21:21
Jak Kuba Bogu szmato za opis
Zgłoś
Belzedup666 2025-03-29, 23:21
Widzę że tu nadal sporo cfeli w banderamiku. Qrwy sprzedajne antypolskie obyście zdychali w meczarniach
Zgłoś
Michu_XXX69 2025-03-30, 3:05
Wielka szkoda, że tylko 6 ruskich zdechło. Niewykorzystany potencjał !
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem