Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A postawiłem im te piwa ponieważ mają racje zbrodnia na Wołyniu jest wykorzystywana do propagandy aby Polacy nie chcieli pomagać Ukrainie.
A po jaki c🤬j mamy pomagać Ukrainie?! Chesz pomagać to k🤬a jedź tam i pomagaj a od Polaków się odp🤬l. Tam sobie wymac🤬j szabelką i morduj rosyjskie dzieci.
Czemu nie na froncie i nie bronią rosji? przecież tam tuż przy granicy nato szczeka
Bo to są ci, których Putin ze służby wojskowej zwolnił. Rosyjskie elity z dużych miast, jego najwierniejsi sympatycy. Nowoczesna ruska szlachta, która dobrze się bawi i gardzi tymi zaszczanymi pijakami z prowincji, którzy za nich gniją w ukraińskim błocie.
Tak wyglądają stosunki społeczne w Kacapii, a ja miałem kiedyś nieprzyjemność poznać kilku takich jak oni. J🤬e, zadufane w sobie aroganckie buce, tym są. Więc c🤬j im na grób.
A po jaki c🤬j mamy pomagać Ukrainie?! Chesz pomagać to k🤬a jedź tam i pomagaj a od Polaków się odp🤬l. Tam sobie wymac🤬j szabelką i morduj rosyjskie dzieci.
Po to żeby jak najwięcej kacapów zdechło podoba się ?
[ Dodano 2025-03-28, 23:05 ]
I nie p🤬l o mordowaniu dzieci ruskie k🤬y potrafią atakować szpitale więc no.
[ Dodano 2025-03-28, 23:12 ]
polsatnews.pl/wiadomosc/2022-06-02/wojna-na-ukrainie-lwow-upamietniono...
We środę, podczas swojego przemówienia do narodu prezydent Ukrainy Wołodymyr Zełenski zaznaczył, że "podczas 98 dni rosyjskiej inwazji 689 dzieci zostały rannych w wyniku ataków najeźdźcy, 243 zginęły, a 139 zaginęło."
Stare info bo nie chciało mi się szukać, masz o mordowaniu dzieci kacapku.
Po to żeby jak najwięcej kacapów zdechło podoba się ?
I nie p🤬l o mordowaniu dzieci ruskie k🤬y potrafią atakować szpitale więc no.
Ja nie mam z Ruskimi żadnego problemu, tak samo jak z Niemcami. Przed wybuchem wojny na Ukrainie za takie p🤬lenie jak Twoje prokuratura ścigała, ale państwo się skundliło.
Natomiast w tych szpitalach o których piszesz zwykle siedzą naziole i tylko czekają na udaną prowokację, żeby p🤬lić zaraz na świat o Ruskich zbrodniach wojennych. Pamiętam te ukraińskie celebrytki udające pacjentki szpitala. Sk🤬iele Zelenskiego zniszczyli tamę na Kachowce co ćwiczyli wcześniej z Amerykanami, a potem zwalili winę na Ruskich. Ostrzelali elektrownie atomową i zwalili na Ruskich. Wiele wskazuje też że Bucza to również ich sprawka. J🤬 zakłamanych nazioli i każdego kto ich popiera.
[ Dodano 2025-03-28, 23:22 ]
We środę, podczas swojego przemówienia do narodu prezydent Ukrainy Wołodymyr Zełenski zaznaczył, że "podczas 98 dni rosyjskiej inwazji 689 dzieci zostały rannych w wyniku ataków najeźdźcy, 243 zginęły, a 139 zaginęło."
Stare info bo nie chciało mi się szukać, masz o mordowaniu dzieci kacapku.
Mam szukać przemówienia Putina kacapku? Patrząc na to co odp🤬la reżim Zelenskiego to tych dzieci tam zginęło raczej 100x więcej, zostały zmielone, zjedzone i sprzedane przez ukraińskich nazioli.
P🤬lisz o sianiu ruskiej propagandy i jednocześnie piwkujesz coś co ewidentnie nosi znamiona czynu z art 256 KK oraz art 257 KK RP. Śmieszny jesteś.
Kolejny ruski pet
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Kolejny ruski pet
Tak sobie tłumacz deklu. Po prostu jesteś biednym chorym człowieczkiem i to jest rzeczywistość, której usiłujesz nie widzieć. Swoją drogą... takie hasełka, tandetne i oklepane jak dupa twojej matki robiły wrażenie na bezmyślnym motłochu w roku 2022. Mamy rok 2025 i wiele się zmieniło pocieszny relikcie AW47.
Ja nie mam z Ruskimi żadnego problemu, tak samo jak z Niemcami. Przed wybuchem wojny na Ukrainie za takie p🤬lenie jak Twoje prokuratura ścigała, ale państwo się skundliło.
Natomiast w tych szpitalach o których piszesz zwykle siedzą naziole i tylko czekają na udaną prowokację, żeby p🤬lić zaraz na świat o Ruskich zbrodniach wojennych. Pamiętam te ukraińskie celebrytki udające pacjentki szpitala. Sk🤬iele Zelenskiego zniszczyli tamę na Kachowce co ćwiczyli wcześniej z Amerykanami, a potem zwalili winę na Ruskich. Ostrzelali elektrownie atomową i zwalili na Ruskich. Wiele wskazuje też że Bucza to również ich sprawka. J🤬 zakłamanych nazioli i każdego kto ich popiera.
Mam szukać przemówienia Putina kacapku? Patrząc na to co odp🤬la reżim Zelenskiego to tych dzieci tam zginęło raczej 100x więcej, zostały zmielone, zjedzone i sprzedane przez ukraińskich nazioli.
Nom co jeszcze powiesz co tam jeszcze wymyślisz ? Jaką propagandę tu nam p🤬lniesz ? Zaraz powiesz że Ukraińcy mają bojowe komary, ale zaraz, twoje kochane kacapki niczemu winne już tak mówiły nieprawdaż ?
Nom co jeszcze powiesz co tam jeszcze wymyślisz ? Jaką propagandę tu nam p🤬lniesz ? Zaraz powiesz że Ukraińcy mają bojowe komary, ale zaraz, twoje kochane kacapki niczemu winne już tak mówiły nieprawdaż ?
Rób dalej loda Zeleńskiemu, jak mu się zacznie dupa palić to i tak się po Ciebie zgłosi.
Rób dalej loda Zeleńskiemu, jak mu się zacznie dupa palić to i tak się po Ciebie zgłosi.
Dobrze dobrze kacapku idź op🤬l putlerowi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie