📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa, przez 43 sekundy patrzyłem na jakąś papugę. Ani to śmieszne, ani mądre, ani fajne.
Nie wrzucaj już gówna proszę.
rozumiem, że gdy cię coś nie bawi, nie jest to mądre ani fajne to oglądasz zawsze do końca ? ciekawy sposób sadyzmu dla własnego "ja". podziwiam.
Miałem Kiedyś taka, tylko że moja siadała na kubku z herbata i ja piła albo kanapki skubała
Chyba znowu sobie taka kupię
Chyba znowu sobie taka kupię
Podejrzewam że po dłuższej chwili wkurwiałby mnie ten ptaszek Gdzieś czytałem że trzeba mieć osobne pomieszenie dla niego żeby odpocząć
Na hardzie gówno od drwala tu od wszystkich....
Co jest jakies perkusje papugi dziewczynki z tatuazm długopisem zelowym:(
Bede płakał
A huj nie bede
Co jest jakies perkusje papugi dziewczynki z tatuazm długopisem zelowym:(
Bede płakał
A huj nie bede
Luis napisał/a:
rozumiem, że gdy cię coś nie bawi, nie jest to mądre ani fajne to oglądasz zawsze do końca ? ciekawy sposób sadyzmu dla własnego "ja". podziwiam.
Po prostu miałem nadzieję, że coś ciekawego, zaskakującego etc. się wydarzy.
Kurwa gdzie tu coś sadystycznego? Puściłeś jakąś skrzeczącą chujową na maksa papuge i chcesz zaciekawić tym innych. Lepiej niech ci mama spakuje tornister i wsadzi oreo na drugie sniadanie. a ode mnie masz karnego kutasa za to zjebane gówno jakie wstawiłeś. Wypierdalaj!
Kurwa gdzie tu coś sadystycznego? Puściłeś jakąś skrzeczącą chujową na maksa papuge i chcesz zaciekawić tym innych. Lepiej niech ci mama spakuje tornister i wsadzi oreo na drugie sniadanie. a ode mnie masz karnego kutasa za to zjebane gówno jakie wstawiłeś. Wypierdalaj!
moje nimfy tak samo reaguja, jedyne co sie nauczyly to gwizdanie na psa ;(
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów