Kręcony kalkulatorem z telewizora , ale treściwy. Panowie z drogówki, z panem prawnikiem, nie byli już tacy pewni siebie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
hehe piwo dla gościa:)
P.s jakby wszystkie filmiki z "kalkulatora" tak wyglądały i mialy taka jakość byłbym szczerze od ucha do ucha zadowolony
P.s jakby wszystkie filmiki z "kalkulatora" tak wyglądały i mialy taka jakość byłbym szczerze od ucha do ucha zadowolony
Stracili godzine bo nie chciało im sie przewijąc...
lubie uwaga pirat, ale ten lektor ni chuj nie pasuje do charakteru stacji tvn turbo. najpierw slucham, ze typ przekroczyl o 15km/h predkosc co jest karygodne i nie miesci sie w glowie, a kara dla niego jest za mala, zeby pozniej w nastepnym programie uslyszec cos w stylu: czyms takim nie da sie nie zapierdalac
mi chcieli kiedyś sprawe w sądzie wytoczyc bo podpisałem się na mandacie Johny Bravo, zrobili zdjęcia podpisu, afere jak chuj, na końcu kazali to skreślić i podpisać się imieniem i nazwiskiem
a czy z tej perspektywy nagrania jest w stanie ktos odczytać tablice rejestracyjne bo moze to juz było inne bmw na tej trasie, a skoro prawnik to i tak źle sie to zapewne nie skończy
Co za palanty. W innych odcinkach normalnie pokazują, a jakieś niebieskie buraki z Ostrołęki nie cofną, bo to początek materiału. Udowodniliby, pokazali typowi co zrobił źle i pewnie nie byłoby problemu...
Charp nie pierdol. Tomasz Knapik nadaje się wszędzie ! Bóg, nie lektor !
Idioci zamiast szukać przestępców to normalnych ludzi na drodze łapią... Sorry, łapią ich wtedy gdy nie ma zimno i deszcz nie pada, bo jeszcze się przeziębią. Nic nie robią, szybko na emeryturę idą i jeszcze normalnych ludzi karzą. Ehh... Polskie prawo. Jak gadałem z jednym gliniarzem to powiedział, że oni jak jadą w miejsce gdzie jest jakaś burda czy coś, to specjalnie wolno bo: "po co narażać życie dla tych groszy".
Ja nie lubie Uwaga Pirat. Stracilem cala sympatie do komentujacego Tomka Knapika przez ten program. Zwykla, kiepskiej jakosci propaganda, dla ludzi, ktorzy lubia popatrzec na karanie innych. Jak slysze o "Piracie" co na autostradzie jechal 180km/h to po prostu sie wkurwiam...
To samo się tyczy suszarek, to żeden dowód. Co z tego że suszarka wyświetla godzinę pomiaru i odległość. Jak obok jedzie kilka samochodów. Tylko zdjęcia i video z widoczną tablicą powiinny być podstawą, do ukarania.
Jebany, gruby świniak z kasą. Powinni mu dopierdolić 1000zł, albo zatrzymać prawo jazdy, nauczyłby się, że nie jest ponad pozostałymi.
hahahah jak pieski uszy skulily ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów