nie da się nie zdać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A potem przyjeżdżają do Polski na wymianyi imprezują po akademikach.
prawo jazdy w normalnym kraju w ogole nie powinno istniec. nie wiem co za idiota to wymyslil
dirty_pig napisał/a:
prawo jazdy w normalnym kraju w ogole nie powinno istniec. nie wiem co za idiota to wymyslil
Co masz na myśli? Aby aut nie było, dróg itp. sam piasek? Czy anarchistą jesteś?
Lepsze to niż to co w Polsce - system oparty na łapówach i kolesiostwie. System nastawiony na jak największe złupienie zdającego. Ceny z kosmosu a stan techniczny samochodów egzaminacyjnych poniżej wszelkiej krytyki. Tak przynajmniej było kiedy ja zdawałem, w latach 2009-2010. Średni czas oczekiwania na egzamin - 4 miesiące.
@up Co lepsze bo nie kumam ?
Jak ktoś ma kolesia w wordzie to jego fart. Złupienie zdającego ? Masz kamery itd., możesz się odwołać jak Ci się coś nie podoba, wszystko jest udokumentowane, najczęściej płaczą Ci co zdają 7 raz. 1300 za kurs i 100 za egzamin to dla Ciebie cena z kosmosu ? To spróbuj użerać się 8h z idiotami bo rzadko zdarzają się ludzie kumaci. Stan techniczny poniżej krytyki ? Chyba zdawałeś na fiacie 126p w jakiejś spelunie.... Ja na egzamin czekałem 4 miesiące...tylko, że razem z kursem i bez żadnych znajomości.
Jak ktoś ma kolesia w wordzie to jego fart. Złupienie zdającego ? Masz kamery itd., możesz się odwołać jak Ci się coś nie podoba, wszystko jest udokumentowane, najczęściej płaczą Ci co zdają 7 raz. 1300 za kurs i 100 za egzamin to dla Ciebie cena z kosmosu ? To spróbuj użerać się 8h z idiotami bo rzadko zdarzają się ludzie kumaci. Stan techniczny poniżej krytyki ? Chyba zdawałeś na fiacie 126p w jakiejś spelunie.... Ja na egzamin czekałem 4 miesiące...tylko, że razem z kursem i bez żadnych znajomości.
ale pierdolisz. W auta WORD'owskie zawsze są zadbane, sprawdzane co rano i na bieżąco naprawiane.
Łapówki - też gówno prawda, po co 'kupować' prawko, skoro egzamin to tylko 140 zł? Zdawałem w zeszłym roku, czekałem trzy tygodnie ale tylko na własne życzenie, więc to że u Ciebie w mieście jest jak jest, to nie znaczy że jest tak wszędzie.
Łapówki - też gówno prawda, po co 'kupować' prawko, skoro egzamin to tylko 140 zł? Zdawałem w zeszłym roku, czekałem trzy tygodnie ale tylko na własne życzenie, więc to że u Ciebie w mieście jest jak jest, to nie znaczy że jest tak wszędzie.
za takich kierowców to ja dziękuję i tak już jest ich za dużo jak do wawy na robotę przyjeżdżają.
Do Bongmana, stan techniczny faktycznie jest kiepski, a co do terminu, zgodnie z przepisami WORD nie ma prawa dać terminu późniejszego niż 30 dni. Są zobowiązani przyznać Ci taki termin. I nie ważne skąd by wzięli egzaminatorów czy samochody. To już nie problem zdającego. A jeśli Ci wcisnęli termin na 4 miesiące później... Jedyne co mogę powiedzieć: ignorantia iuris nocet
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów