Jeden z kierowców zarejestrował swoją kamerą samochodową niecodzienne zachowanie. Kierowca auta osobowego jechał pod prąd drogą S51 na trasie Olsztynek - Olsztyn.
Do zdarzenia doszło w minioną sobotę (1 września) o godz. 12:45.
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Może mi ktoś wyjaśnić o ch* chodzi z prawkiem znalezionym w chipsach ? Że niby posiadanie tego dokumentu świadczy o czymkolwiek ? Te nędzne 30 godzin w Lce miałoby kogolwiek nauczyć poruszać się płynnie w ruchu drogowym ? Przecież to jest jedna wielka ściema. Na kursach uczą tego jak zdać egzamin i nic ponad to. Doświadczenie przychodzi samo z czasem, a że ludzie o niewolniczej mentalności oddali się pod kuratelę urzędnika to już inna para kaloszy. Coroczne zmiany w przepisach egzaminacyjnych sprowadzają się tylko do jeszcze głębszej penetracji kieszeni. Czy zaostrzenie przepisów poprawiło wymiernie bezpieczeństwo na polskich drogach ? Czy stawianie puszek, kitranie się z iskrą po krzakach, ustawienie tysiąca znaków na 100 metrowym odcinku zmieniło cokolwiek ?
Pozwalacie się ku*** doić i to jest najgorsze w tym wszysktim.