Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
......... Czy żeby ktoś zwrócił na to uwagę musiałby zostać ukamienowana córka jakiegoś prezydenta czy innego premiera?
Dokładnie tak ! bo na dzień dzisiejszy ta jebana poprawność polityczna i strach przed uznaniem za rasistę faszystę paraliżuje polityków przed podjęciem radykalnych kroków .
Moja propozycja jest taka: jedziemy tam w kilkuset i zaprowadzamy porządek, potem wracamy w glorii i chwale, tudzież oklaskiwani przez tych, którzy uważają nasz czyn za bardzo odważny i śmiały. Ot, prosta recepta, by wyplenić to skurwysyństwo stąd, gdzie nasi bracia żyją.
Nie jest to takie proste jak by się wydawało , zobacz teraz wszyscy narzekają na warunki życia w Polsce na bezrobocie i rosnące ceny itd już dawno społeczeństwo powinno zaprotestować jak w Grecji .
I tu zmierzam do sedna sprawy nie umiemy zrobić porządku we własnym kraju a co dopiero brać się za cipatych w europie zachodniej. Nie mówię że jak by problem kozojebców w takiej skali występował w Polsce to nic byśmy nie zrobili napewno ruszyło by pospolite ruszenie - kuźwa krucjata i won z kraju zarazo do cipapatowa .
jebani debile, chrześcijanie robili to w średniowieczu, jakieś pół tysiąca lat temu. a wy nadal porównujecie tych debili do chrześcijan. jeśli brudasom uda się przejąć kontrole nad Europa to świat cofnie się o jakieś 500 lat rozwoju, bo znowu wrócimy do ciemnoty. w dobie wynalazków, komputeryzacji, informatyki i lotów na marsa oni nadal są w jebanym średniowieczu. chrześcijanie nie. nie porównujcie bo porównując te dwie religie jesteście jebanymi ślepcami, którzy chcą zabłysnąć jak to oni nie hejtują kleru (co jest, wiadomo, top i trendy ostatnio).
Może cię to zdziwi, ale w średniowieczu nauka wcale nie przystopowała. Co więcej - były okresy w epoce śred. większych rozkwitów nauki, niż w renesansie.
Poza tym - chyba okres największych odkryć naukowych - XVII i XVIII wiek, zdominowany był nadal przez chrześcijaństwo (największych, bo bez odkryć tamtych czasów już nic w nauce nie dałoby się ruszyć; i chodzi mi tu przede wszystkim o matematykę i fizykę).
Skończcie więc wreszcie gadać takie głupoty!
Wy jestescie uposledzeni, zanim nastały krucjaty to zanotowano okolo 500 napadow islamu na europe co lepsze zanim narodzil sie mohamet ktory zaczal wszystkich mordowac to Syria, Palestyna, Egipt i Afryka Północna były chrzescijanskie, islamisci je przejeli i wkroczyli do Europy zagarniając Hiszpanię, Portugalię i południowe Włochy. Przekroczyli Pireneje i okupowali niektóre tereny Francji. Krucjaty bronily tylko ludnosc chrzescijanska w tamtych rejonach ktora byla zagrozona przez islam, islamisci mordowali wszystkich niewiernych, ale nie wy nadal musicie pierdolic ze krucjaty to zło. A prawda jest taka ze gdyby nie krucjaty to zapewne dzisiaj byscie gadali allahakbar.
Taka jest prawda.
Dwa: Zgodnie z prawem Biblii morderce należy zabić. Więc o co chodzi?
Gdzieś usłyszał taką niedorzeczność?
Toż ostatnio słyszałem coś zupełnie odwrotnego - tzn. "(...)nawet jeśli ktoś jest mordercą, (...) zabić go jednak nie możemy", tyle że z ust dr hab. teologii. Rzecz jasna, zadeklarowanym radykałem rzeczony doktor jest.
Gdzieś usłyszał taką niedorzeczność?
Księga Wyjścia, rodział 21, werset 14, zaraz chwilę po treści dekalogu:
"Jeśli zaś ktoś posunąłby się do tego, że bliźniego zabiłby podstępnie, oderwiesz go nawet od mego ołtarza, aby ukarać śmiercią."
Toż ostatnio słyszałem coś zupełnie odwrotnego - tzn. "(...)nawet jeśli ktoś jest mordercą, (...) zabić go jednak nie możemy", tyle że z ust dr hab. teologii. Rzecz jasna, zadeklarowanym radykałem rzeczony doktor jest.
A to pierwszy raz kiedy ktoś reformuje zasady kościoła?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów