Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Helicopter Hog Hunting Trips in Texas
$5,495 per person
Machine Gun Range
$1,295
zapisz mnie
To AR-10 w kalibrze 308w czyli 7,62x51 NATO. Kaliber średni. Na 100m energia jakieś 2800 Juli. Pociski robią robotę. To jest amunicja myśliwska, nie wojskowa. W pewnym momencie widać łuskę. Mam i polecam. Ten nalot To typowa akcja farmerów na świniodziki robiące gigantyczne szkody w uprawach.
Dlatego uwielbiam ten portal...zawsze dowiesz sie czegoś wartościowego
To AR-10 w kalibrze 308w czyli 7,62x51 NATO. Kaliber średni. Na 100m energia jakieś 2800 Juli. Pociski robią robotę. To jest amunicja myśliwska, nie wojskowa. W pewnym momencie widać łuskę. Mam i polecam. Ten nalot To typowa akcja farmerów na świniodziki robiące gigantyczne szkody w uprawach.
Kurwa, jakie uprawy? Tam jest pustynia.
Ciekawe, jak by od tego ciapate i bambusy padały przy płocie na granicy....
Amerykanie są zjebani i strzelają i zabijajają dla zabawy. Dla nich każde zwierzę jest szkodnikiem. Nie oszukujmy się, goście mają kasę i sobie safari zrobili. Skurwiele i tyle.
Typ dobrze napisał cwaniaczku z piwnicy.
Gdyby było mnie stać sam bym tak sobie postrzelał dla zabawy.
No wydaje się dla mnie że to jednak 300blk. Magazynek jak od ar15, a w pierwszych sekundach jak go podpina i widać że pociski są o większej średnicy niż 556. Więc by to wskazywało na 300blk. Ar10 miałby większy magazynek.
[ Dodano 2024-10-15, 20:50 ]
Żeby było jasne, to nie safari, ani polowanie dla przyjemności. Za akcję odświniania płacą farmerzy, a zajmują się tym specjalistyczne firmy. Świniodziki dorastają do gigantycznych rozmiarów. Wystarczy poszukać czegoś w necie o hogilli. Zastrzelonej zresztą przez jedenasto letniego chłopca. U ns nie do pomyślenia, a szkoda.....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów