Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przez takich tępych imbecylów jak Ty jesteśmy w tym burdelu. Na szczęscie są jeszcze ludzie, dla który wartości są ważniejsze od kasy. Sprzedajna dziwka jestes, tyle Ci powiem.
Tak, tak, tak..Ty mając 22 lata nigdu nie widziałeś i nie zobaczysz na oczy tylu pieniędzy ile oni zajebali. Taka jest smutna prawda. Ilu jest ludzi którzy zarobili pieniądze TYLKO ciężką pracą? A ilu którzy kręcili itp? Z Twoim 1500zł nie poszalejesz jak oni, ale będziesz się nadal sprzeciwiał jaki Ty to jesteś uczciwy. A kurwa nim się obrócisz, pyknie Ci 50 na karku a Ty nadal nic nie będziesz miał. Życie jest niestety okrutne, a Ty bądź uczciwy..tylko wspomnij moje słowa
To jaki jest ten idealny ustrój? Komunizm? Dyktatura? Monarchia (dziedziczona), gdzie rządzi chuj spłodzony przez własnego brata?
Czy może monarchia elekcyjna, która od demokracji różni się tym, że jeden pacan ma całą władzę?
Nie podoba się? To wypierdalaj do korei, albo mongolii, ewentualnie do chin czy krajów afrykańskich. Drzwi otwarte, nikt za tobą tęsknic nie będzie.
Zajebiste podejście - nie podoba się to wypierdalaj bo nikt Cię nie chce...
...napisał ktoś kto albo ustawił się po znajomości albo zapierdala za 1500 na rękę i jest szczęśliwy Dzięki takim ludziom nigdy nie będzie dobrze.
A idealnego ustroju nie ma, co nie zmienia faktu że demokracja jest najgorszym z możliwych. Rząd motłochu.
...napisał ktoś kto albo ustawił się po znajomości albo zapierdala za 1500 na rękę i jest szczęśliwy Dzięki takim ludziom nigdy nie będzie dobrze.
Napisał typ co łazi od opieki społecznej do gminy i woła żeby mu dać, bo mu się należy. 22 lata i taki zgorzkniały. To smutne.
Zadałem konkretne pytanie - jaki ustrój jest lepszy? Chciałem porozmawiać.
Odpowiedziałeś wyzwiskami i pyskówką. Przez takich jak ty w tym kraju jest jak jest.
Tylko ty masz rację i tylko ty potrafisz ten kraj uzdrowić. Ryży pewnie też jest przekonany, że on wie najlepiej. Ale porozmawiać i posłuchać innych nikt nie chce.
Napisał typ co łazi od opieki społecznej do gminy i woła żeby mu dać, bo mu się należy. 22 lata i taki zgorzkniały. To smutne.
Zadałem konkretne pytanie - jaki ustrój jest lepszy? Chciałem porozmawiać.
Odpowiedziałeś wyzwiskami i pyskówką. Przez takich jak ty w tym kraju jest jak jest.
Tylko ty masz rację i tylko ty potrafisz ten kraj uzdrowić. Ryży pewnie też jest przekonany, że on wie najlepiej. Ale porozmawiać i posłuchać innych nikt nie chce.
Człowieku Ty w ogóle widzisz co piszesz?
Chciałeś porozmawiać, ta? To po chuj zaczynasz dyskusję używając słowa "wypierdalaj"? Który ustrój jest gorszy? Wskaż mi lepszy, taki który rucha obywateli bardziej niż chujokracja.
Tego o opiece nawet nie skomentuję bo szkoda klawiatury. Żyj w swoim wyimaginowanym świecie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów