📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ciężką pracą się ludzie bogacą.
'PREMIA jest to składnik wynagrodzenia bieżącego przyznawany pracownikowi jako uzupełnienie płacy zasadniczej, a uzależniony od spełnienia określonych kryteriów. Specjaliści podkreślają, że premia nie może mieć charakteru uznaniowego [Jelińska 1995]. Zasady premiowania w firmie powinny być precyzyjnie określone w stosownym regulaminie. Premie jednorazowe przyznawane na konkretne dokonania pracownika, nazwane są bonusami.
Zgodnie z uchwałą sądu najwyższego dnia 10 czerwca 1983 III PZP 25/83), premia obejmuje wydzielone z ogólnego funduszu płac środki pieniężne przeznaczone na nagradzanie pracowników według wyraźnie określonych i sprawdzalnych warunków premiowania.'
No i coś mi się tu nie zgadza, bo według definicji premie dostaje się za wzorową, a nie spierdoloną pracę...
Zgodnie z uchwałą sądu najwyższego dnia 10 czerwca 1983 III PZP 25/83), premia obejmuje wydzielone z ogólnego funduszu płac środki pieniężne przeznaczone na nagradzanie pracowników według wyraźnie określonych i sprawdzalnych warunków premiowania.'
No i coś mi się tu nie zgadza, bo według definicji premie dostaje się za wzorową, a nie spierdoloną pracę...
To nie jest mój prezydent i mój rząd. Nie mam nic wspólnego z debilami którzy ich wybrali. Jesteśmy tym samym narodem, ale wyborcy PO to naiwne imbecyle oddający kraj w ręce pejsatych szczurów.
Ciekawe czym zasłużyli ... Też chcędostać 13k za pierdzenie w stołek.
Nie no ostatnio coś gadali ze zmniejszyli dług publiczny to teraz trzeba nadrobić
Za co...?!?! Ja się kurwa pytam za co!!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów