18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49

Nasz Premier oprowadza po swojej posiadłości... Oczywiście komentując swój dom... Bogactwo kurwa !
Świńka morska w kiblu też jest, kurwa mać !
Kurwa ale na serio zjeb taki, że takich to kurwa tylko zajebać....

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Zgłoś
teha 2012-08-22, 19:49 1
młody hasa po domu i klnie jak szewc bo wie że rodzice nie wrócą wcześniej niż o 20;00 z pracy, w końcu kredyty z czegoś trzeba spłacać
Zgłoś
j................s 2012-08-22, 19:55 1
Pracuję w sklepie wyposażenia łazienek i na początek chciałbym przedstawić Wam JEGO bogactwo: na początek drzwi pokojowe które rzucają się wam w oczy to nic innego jak paździur za 250 pln za sztuke,następnie dwie umywalki po 88 pln za sztukę (taki chiński chłam)....świnka morska w kiblu?? cena nie określona hehe. Kabina chińska za 690 pln rozleci się po roku użytkowania,chyba że ma ją na pokaz haha.Potem mamy płyteczki ścienne 23 pln za m2 czyli obliczając kubature ma jakieś 13 m2 plus podłoga .Ogólny koszt płytek około...nie ważne,także grosze plus do tego bidet za 269pln.Tu może się pochwalić gdyż wanna z hydromasażem plus baterie do niej to koszt około 4 tysięcy polskich złotówek !! Co do tv 42 cale to nie mam pojęcia ale już w media ekspercie dostaniemy za około tysiączka z groszami....firmy OKIŁ.Ogólnie płytka podłogowa w całym domu to jakiś PJ poza gatumkiem za grosze ale w sumie to nie wiem po chuj ja to piszę....takie skrzywienie zawodowe pewnie eh..i wcale nie jestem zazdrosny....chuj mu w dupe..to tyle....ide przeglądać poczekalnie.
Zgłoś
xxde4xx 2012-08-22, 20:03
Czyżby rodzice wyjechali na wakacje ?
Zgłoś
ru_ziolo 2012-08-22, 20:19 1
Ciekawe komu sprząta ten dom.
Zgłoś
Cavaleria 2012-08-22, 20:47 1
Kurwa nie wiem jak Was ale mnie cholernie boli że on ma przedsionek a ja kurde nie... Co za farciarz!
Zgłoś
wbo 2012-08-22, 21:11

Malutki remix!
Zgłoś
xsound 2012-08-22, 21:18
szkoda że nie ma tu nic oryginalnego, tylko Ctrl+C, Ctrl+V od testovirona
Zgłoś
kriss84r 2012-08-22, 21:59
A PEwnie robi za jebanego zmywaka w tej chałupie albo jest jebany pan bogactwo
Zgłoś
IwanMT 2012-08-22, 22:42
pizda jakaś, myśli, że uda mu się sparodiować testovirona.
Zgłoś
prazon99 2012-08-22, 23:43
Testo jest tylko jeden kuhwa ! a ten to jakas mdła parodia, gdzie ta klasa, gdzie ten akcent ...
Zgłoś
k................r 2012-08-22, 23:59
matka z ojcem zadubcaja pol swojego zycia zeby taki cap mial wszystko a on nagrywa jakim jest debilem Aborcja!!!
Zgłoś
michal3323 2012-08-23, 0:23
troll detected
Zgłoś
Korliki 2012-08-23, 0:57
Domestos to na bogato
Zgłoś
Plastikowy__Pan__Jezus 2012-08-23, 5:31 1
Taki kurwa bogaty, a w garażu stół zamiast BMW czy innego Ałdi! Chuj a nie burżuj!
Zgłoś
xcf500 2012-08-23, 7:58 1
bogaci ludzie mają dużo książek, biedni duży telewizor
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów