18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu

Nasz Premier oprowadza po swojej posiadłości... Oczywiście komentując swój dom... Bogactwo kurwa !
Świńka morska w kiblu też jest, kurwa mać !
Kurwa ale na serio zjeb taki, że takich to kurwa tylko zajebać....

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Zgłoś
kokofon 2012-08-22, 18:13 101
co ten orangutan robi na wolnosci ?
Zgłoś
AleUrwaU 2012-08-22, 18:15
kurwa Twój lekarz Cie oszukuje ! ! !
Zgłoś
19EmiL20 2012-08-22, 18:16 3
lon tylko w tym mieszkaniu sprzato

campo
Zgłoś
C................a 2012-08-22, 18:18 4
Jaki gimbus.
Zgłoś
buoba 2012-08-22, 18:20 7
Niedługo pod względem zawartości dorównamy japońskiemu internetowi...
Zgłoś
Kapral Poproszek 2012-08-22, 18:20 49
Lol 42 calowy tv co za bieda
Może nie zaliczam się do najbogatszych ale mam 46cali
Rower też mam lepszy, mieszkanie może mam gorsze, ale zarobiłem sam, a nie pokazuje na co stać moich starych
Oby ten koleś sobie jaja robił, bo znam i takich co mają tak najebane
Zgłoś
reconers 2012-08-22, 18:24 34
Syn testovirona?
Zgłoś
b................� 2012-08-22, 18:32 7
Koleś sobie jaja ewidentnie robi a wy się kurwa oburzacie polaczki. Tak kurwa, polaczki, bo prawdziwy Polak to interesuje się sobą a nie tym ile mają inni. Ale macie wyczucie ironii -_-
Zgłoś
kurabezkosci 2012-08-22, 18:32 2
trzeba miec nasrane w glowie zeby miec kafelki w calym domu
Zgłoś
mrlewy 2012-08-22, 18:40 28
Marna podróbka Testovirona....

Zgłoś
kothletino 2012-08-22, 18:42 1
Wkurwia mnie tylko ciekawość tego co jest za drzwiami po lewej stronie jeśli wchodzimy po schodach w górę...
Zgłoś
Kropeczkowaty 2012-08-22, 18:44 22
bubr32 napisał/a:

Koleś sobie jaja ewidentnie robi a wy się kurwa oburzacie polaczki. Tak kurwa, polaczki, bo prawdziwy Polak to interesuje się sobą a nie tym ile mają inni. Ale macie wyczucie ironii -_-

trzeba miec najebane w bani zeby w ogole chwycic kamere i nagrywac takie gowno -.- chuj mnie obchodzi zawartosc tego filmu i jego 'bogactwo'
Zgłoś
Luis 2012-08-22, 18:46 1
ale chatę ma ładną, a Wam żal dupe ściska, że napierdalacie cały tydzień i ledwo starcza od pierwszego do pierwszego i tyle he he he
eh co ja gadam... zapomniałam, że na sadolu większość poniżej 18 roku życia.
Zgłoś
salmonellas 2012-08-22, 18:58
Mam jego: imie, nazwisko, adres, wiem gdzie pracuje, wiem, ze niema kolegow.
Kurwa tylko daleko mieszkam.

Nie przejmuj się tym, że OBCY nigdy cię nie słuchają;
Bądź czujny, bo ciągle cię obserwują
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów