18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49

Nasz Premier oprowadza po swojej posiadłości... Oczywiście komentując swój dom... Bogactwo kurwa !
Świńka morska w kiblu też jest, kurwa mać !
Kurwa ale na serio zjeb taki, że takich to kurwa tylko zajebać....

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Zgłoś
ksi3dzu 2012-08-23, 14:53
On 'naśladuje', a raczej nasmiewa sie z czlowieka, nagrywajacego filmy na yt. Wpiszczie "testoviron" w yt i sobie posluchajcie Żyda, ktory nasmiewa sie z 'Polaczkow' .
Zgłoś
mogreene 2012-08-23, 14:56
Mierna podróbka testovirona aka testusia.
Zgłoś
jankol 2012-08-23, 15:09
Ja się pośmiałem nawet, "kurrrrwaaaaaaa wrrrrrrraaaaaaaa"
Zgłoś
Umoralniacz 2012-08-23, 15:23
Filmik zapewne przez GIMBAZA "wymyślony" i nakręcony. Jeszcze trochę i do szkoły (matoły)!!! Wreszcie dacie spokój (zwracam się do GIMBAZÓW rzecz jasna) portalom, przypominania wszystkim że "wreszcie weekend", że "znowu weekend i będziecie pić", że "znowu poniedziałek" itd. itp.
Zgłoś
ojojoj 2012-08-23, 15:25
to gdzies w Polsce ze tak biednie? mam praktycznie to samo a nawet wiecej ale nie powiedzialbym ze jestem bogaty
Zgłoś
Quaswerty 2012-08-23, 15:37
@ All up
O kurwa 80 odpowiedzi, ja pierdole tego się nie spodziewałem

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Zgłoś
S................i 2012-08-23, 16:17
Kurwa mać, debil na pewno dorabia sprzątając tę chatę i się panosz,y jak po swoim. Nie pokaże ryja, bo by go zaraz wyjebali z dorabiania.
Zgłoś
Z................y 2012-08-23, 16:19
QUASWERTY napisał/a:

@ All up
O kurwa 80 odpowiedzi, ja pierdole tego się nie spodziewałem

Odpowiedzi więcej niż piw niah niah niah
Zgłoś
BoxxxerMan 2012-08-23, 17:27
widze rodziców nie było w domu co?

To nic osobistego po prostu jestem od ciebie lepszy
Zgłoś
Keepo 2012-08-23, 18:05
Strasznie chujowa, nieśmieszna i nieudana parodia Testoviron'a.

Zgłoś
david6985 2012-08-23, 18:31
czterciesto trzecio calowy telewizor qrwaaa i osrana moja dupa AAARGHHHH

A tak faktycznie gdyby przyszedl do mojego domu to jego bogactwem moglbym sobie podetrzec dupe
Zgłoś
Panterusmaximus 2012-08-23, 19:04
Pewnie posprzątał i wrócił potem do klatki
Zgłoś
P................� 2012-08-23, 19:28
Pewno tylko tam sprząta
Zgłoś
mr_9mm 2012-08-23, 19:34
Dzięki wszystkim za rzucenie hasłem "Testoviron". Nie pamiętałem kolesia i jego zajebistego poczucia humoru. . Znalazłem go na yt i od razu sobie wszystko przypomniałem. Także dzięki chopaki!
A komentarze pod jego filmikami, doskonale nadają się na przykłady znaczenia terminu "polaczkowatość".

Zgłoś
ciamciara 2012-08-23, 19:46
Idiota ktory sie chwali czyms czego sie nie dorobil , jakby nie rodzice to mieszkalby pod mostem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów