📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Lewackaglupota napisał/a:
Szkoda , ze to nie rudy cwel !!!!
Ten psychopata który strzelał też tak mówił pewnie w innym wypadku i w końcu strzelił do swojego "wroga", jesteś tak samo zwichrowany psychicznie, współczuję.
Eugeniusz62 napisał/a:
Taaa, ale ześ mnie teraz zaimponował. Tylko tyle potrafisz z siebie wysrać? A kto jest Twoim idolem, guru? Serio się pytam...Kaczyński, Korwin, Mentzen, Bosak, Bąkiewicz, Winnicki, a może Biedroń albo Grodzka?
Ze wszystkich co wymienileś to najmądrzej Bosak się wypowiada.
pazuzu napisał/a:
Oho ekspert od wszystkiego się znalazł
Dlaczego wysłałeś zdjęcie z godzin odpoczynku twojego starego kiepie ?
Szkoda że to nie Kaczor
Szkoda, że nie ten frajer Morawiecki razem z tym chujem Kaczorem.
Lewackaglupota napisał/a:
Szkoda , ze to nie rudy cwel !!!!
prawda jest taka ze jestes pizda kaczora. jakbys tylko mogl to bys sie dlawil jego pyta. ale co sie dziwic jak stary byl sbekiem
kwartet10 napisał/a:
prawda jest taka ze jestes pizda kaczora. jakbys tylko mogl to bys sie dlawil jego pyta. ale co sie dziwic jak stary byl sbekiem
Jesteś zwykłym idiotą który jest urobiony jak niepełnosprytny przez propagande tvn i GW. Jak ktoś ci pociśnie po twoim guru to od razu widzisz w nim PIS. Ja pierdole co za ciemna masa sie daje tak ulepić.
Siarra napisał/a:
Gość mówił otwarcie o tym że państwa NATO chcą wysłać ludzi na upadline. A teraz zarobił parę kulek, hmm ciekawe..
Przypadek? Nie Sądzę
PIs napisał/a:
Jakby tu policja wpadła, to admini musieliby sypnąć paroma IP
Właśnie wpadła. No i co?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów